Γήπεδο Κυπαρισσίας: «Εικόνες ντροπής» λέει ο Εμπορικός, «παραπληροφορεί» λέει ο Λεβεντάκης

Γήπεδο Κυπαρισσίας: «Εικόνες ντροπής» λέει ο Εμπορικός, «παραπληροφορεί» λέει ο Λεβεντάκης

«Γήπεδο Κυπαρισσίας: Σε άθλια κατάσταση και με εικόνες ντροπής, πλήρως εγκαταλειμμένο! Χρειάζεται άμεση παρέμβαση», τονίζεται στον τίτλο δημοσίευσης του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στη σελίδα του στο Facebook το Σάββατο, παραθέτοντας φωτογραφίες που πιστοποιούν την αλήθεια των ισχυρισμών του.

Την Κυριακή δε, δημοσιεύθηκε στο Facebook ενημερωτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας Γεωργίου Λεβεντάκη, στην οποία, μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά σε «ξαφνικό ενδιαφέρον» για το γήπεδο του Εμπορικού Συλλόγου και προστίθεται: «Ο οποίος (Εμπορικός Σύλλογος), για ακόμη μία φορά και χωρίς ίχνος ντροπής, παραπληροφορεί τους πολίτες της Κυπαρισσίας, με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων».

Στη δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου το Σάββατο αναγράφεται: «Άμεσες παρεμβάσεις χρειάζεται το γήπεδο Κυπαρισσίας, καθώς βρίσκεται σε κακή κατάσταση, όπως θα μπορέσετε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Το γήπεδο χρησιμοποιείται όλη τη χρονιά από τρεις ομάδες, δύο ακαδημίες και τουλάχιστον 150 παιδιά από συλλόγους στίβου και, φυσικά, από πολίτες κάθε ηλικίας. Το γήπεδο αυτή τη στιγμή δε διαθέτει ούτε κεντρική πόρτα, σπασμένες πόρτες εντός γηπέδου, πρόσβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή από τον καθένα, ενώ το βράδυ έχουν γίνει καταγγελίες ότι γίνονται διάφορα. Σκουπίδια παντού, χορτάρια που θέλουν καθάρισμα, γόπες μέσα στο γήπεδο, το χορτάρι σε κακή κατάσταση. Από θαύμα δεν έχει γίνει κάποιο ατύχημα».

Στην ενημερωτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας την Κυριακή αναγράφεται: «Αφορμή για την παρούσα αποτελεί χθεσινή (σ.σ. το Σάββατο) ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, στη σελίδα του στο fb, και το “ξαφνικό” ενδιαφέρον του για το γήπεδο Κυπαρισσίας. Ο οποίος (Εμπορικός Σύλλογος), για ακόμη μία φορά και χωρίς ίχνος ντροπής, παραπληροφορεί τους πολίτες της Κυπαρισσίας, με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων. Για ένα γήπεδο που, για πολλά χρόνια, λειτουργεί παράνομα, και φυσικά το γνωρίζουν αυτό τα μέλη του και γι’ αυτόν το λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία παρέμβαση, έως και σήμερα, σε αυτό. Για ένα γήπεδο που, πρώτοι, φροντίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες νομιμοποίησής του και να καταθέσουμε τις σχετικές μελέτες για την ανάπλασή του.

Ας δημοσιεύσει ο Εμπορικός Σύλλογος, λοιπόν, όλα τα σχετικά έγγραφα και παραστατικά, που αποδεικνύουν την νόμιμη λειτουργία του εν λόγω γηπέδου, και κατόπιν ας φροντίσει να ενημερωθεί και για τα παρακάτω:

Επί των ημερών τίνος έγιναν ενέργειες για τη νομιμοποίηση και του άλλου ανοικτού γηπέδου, των Γαργαλιάνων, όπως και κάποιων σχολείων του Δήμου;

Επί δημαρχοντίας τίνος πραγματοποιήθηκε η επισκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Γαργαλιάνων;

Ας μας απαντήσει πού ήταν, ως Εμπορικός Σύλλογος και πώς παρενέβη, όταν η αντιπολίτευση δεν ψήφισε θετικά, για ένα έργο προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, που αφορούσε στη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην πόλη της Κυπαρισσίας, με παραχώρηση οικοπέδου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Ας μας δικαιολογήσει, έστω, την ανυπαρξία του, αυτή των τόσων χρόνων, ή ας μας αποδείξει, με έγγραφα και όχι με λόγια, την αξιοπιστία των όσων ισχυρίζεται.

Ας αναλογιστούν οι εκπρόσωποί του, πρώτα και πρώτοι, τις ευθύνες τους και ύστερα, ας παίξουν τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια εις βάρος μας.

Ο κόσμος έχει γνώμη και άποψη και δεν είναι ούτε κουτός ούτε ανίδεος. Άλλωστε, έχει μπουχτίσει τόσα χρόνια, ετούτος ο τόπος, από κάθε είδους ψευτοσωτήρες και ξέρει, πολύ καλά, να τους ξεχωρίζει και να τους αναγνωρίζει. Γιατί… ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!».