Η ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων του Μεσσηνιακού 3η στην Πελοπόννησο

Η ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων του Μεσσηνιακού 3η στην Πελοπόννησο

Μετά από συγκλονιστική εμφάνιση τα κορίτσια του Μεσσηνιακού κατέκτησαν πανάξια την 3η θέση στο FINAL FOUR Παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου! Ο μικρός τελικός διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Κορίνθου, με αντίπαλο τον ΑΟ «Αλκυών» Ναυπλίου. Χρειάστηκαν και τα 5 σετ για να αποκτήσει κάτοχο το χάλκινο μετάλλιο και οι «πράσινες» είχαν τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να φτάσουν την αποστολή τους μέχρι το τέλος, επικρατώντας με 3-2 και μάλιστα ανατρέποντας δύο φορές το σε βάρος του σκορ. Τα σετ ήταν αναλυτικότερα: 12-25, 25-17, 19-25, 25-19, 15-5).

Υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή, Παναγιώτη Μητρόπουλου, ο Μεσσηνιακός παρατάχθηκε με τις: Χρυσούλα Τσούμπανου, Ξένια Χρονοπούλου, Αναστασία Τσοπανάκη, Λυδία Νακούση, Γεωργία-Αριστέα Παναγοπούλου, Αντωνία Σταυροπούλου, Λιάνα Νίκα, Μαρία Χανδρινού, Ευδοκία Σώκου και Λυδία Βεργετοπούλου.


Την επιτυχία και τη χαρά των αθλητριών μοιράστηκαν άμεσα πολλοί γονείς και φίλοι του Μεσσηνιακού, που ακολούθησαν την αποστολή στην Κόρινθο.
-Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου αναδείχθηκε η ΓΕ Ναυπλίου, η οποία κέρδισε σε έναν εξίσου συγκλονιστικό αγώνα που επίσης κρίθηκε στα 5 σετ, τον Ερυθρό Αστέρα Πάτρας.