Ήττα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ 3-0 σετ από την Τυνησία χθες στην Τέντα

Ήττα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ 3-0 σετ από την Τυνησία χθες στην Τέντα

Η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ των ανδρών, έπειτα από 15 ημέρες προετοιμασίας στην Καλαμάτα, έδωσε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα τον πρώτο φιλικό αγώνα κόντρα στην Τυνησία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Θα ακολουθήσουν άλλα τρία φιλικά τεστ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος  κόντρα στην Τυνησία, όπου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντάντε Μπονιφάντε θα μπορέσει να κάνει διάφορες δοκιμές.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην Καλαμάτα κάνοντας το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας της εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην Εθνική μας ομάδα  έχουν κληθεί και τρεις Μεσσήνιοι. Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Πετρέα και τα αδέλφια Σπύρο και Αριστείδη Χανδρινού.

Επιστρέφοντας στο χθεσινό φιλικό η Εθνική μας ομάδα έδειξε κουρασμένη από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Βέβαια και η ομάδα της Τυνησίας έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Τα σετ
15-25, 18-25, 21-25
Διαιτησία: Λινάρδος Γιαρένιος
Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Καλαματιανός Γιώργος Γεωργουλέας.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ντάντε Μπονιφάντε): Πετρέας, Τζούριτς, Λινάρδος, Βουλκίδης, Σπ. Χανδρινός, Χάκας, Ράπτης, Κουμεντάκης, Μανδηλάρης, Μούχλιας, Χατσμπάλλα, Πέτσιας, Γαλιώτος, Φώλιας (λ), Αρ. Χανδρινός (λ.)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΥΝΗΣΙΑΣ (Αντόνιο Γιάκομπ, Μεχντί Μπελ Τσέιλαχ): Αχρέλ Χάρτζι, Αχμέντ Καντχι, Κάλεμ Μπεν Σλίμεν, Μοχάμεντ Αλ Μπέι, Ίλμες Καραμοσιαγί, Ομάρ Αγκτεμπί, Χαμζά Νάγκα, Σαλέμ Ματακί, Αλ Μπάργκι, Σαντέμ Χαμσί, Ταγίμπ Καφουσί.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 150 περίπου φίλαθλοι.

Μάριος Γκιούρδας: «Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, η Εθνική όταν πρέπει θα είναι έτοιμη»
Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας των ανδρών Μάριος Γκιούρδας, σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του χθεσινού φιλικού ματς με την Τυνησία, σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προετοιμασία μας στην Καλαμάτα. Είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας των ανδρών εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θα δοθούν τέσσερα φιλικά ματς με την Τυνησία, ενώ στη συνέχεια θα δοθούν και αρκετά ακόμη. Στη συνέχεια θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα και άλλοι αθλητές. Η Εθνική μας ομάδα θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί πανέτοιμη, ενώ έχει όλες τις προϋποθέσεις να προκριθεί από τον Όμιλο».