“ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ”: Εκδήλωση παρουσίασης 20 νέων υποψηφιοτήτων

“ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ”: Εκδήλωση παρουσίασης 20  νέων υποψηφιοτήτων

Είκοσι νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό “ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ” παρουσίασε χθες το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Τζαμουράνης, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Rex». Πρόκειται για 12 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 8 υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας Καλαμάτας.

«Έχω σήμερα τη χαρά να σας παρουσιάσω μια δυνατή ομάδα νέων υποψήφιων συμβούλων, που έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό της παράταξής μας, ώστε με νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα, για μια νέα εποχή στο Δήμο Καλαμάτας» ανέφερε αρχικά ο κ. Τζαμουράνης – και εξήγησε: «Η παράταξή μας, ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ, πορεύεται με ένα μεγάλο όραμα, αλλά και με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα με έργα και πρωτοβουλίες σε 4 άξονες, που στοχεύουν στην ουσιαστική ενοποίηση, στην ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου Καλαμάτας. Μια ανάπτυξη που θα ωφελήσει τόσο τους κατοίκους της πόλης, στο κέντρο και τις γειτονιές, όσο και τους κατοίκους των πρώην Δήμων, των χωριών και της περιφέρειας».

«Ξεκάθαρο μήνυμα με όλο και μεγαλύτερη απήχηση»
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ακόμα ότι «ακριβώς επειδή μιλάμε με στοιχεία, επειδή καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις και προτεραιότητες, επειδή βασιζόμαστε στη σαφήνεια και όχι στην ασάφεια, επειδή επενδύουμε στην ειλικρίνεια και στη μεθοδικότητα, η προσπάθειά μας βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους πολίτες: στον κόσμο που ζει, εργάζεται, διασκεδάζει, επιχειρεί και ονειρεύεται το μέλλον του στην Καλαμάτα και την περιφέρεια του Δήμου.

Αυτό τον κόσμο που κάποιοι, εδώ και χρόνια, προσπαθούν μανιωδώς να εκπαιδεύσουν να αρκείται στα λίγα, στα αυτονόητα και στα καθυστερημένα, ενώ ο τόπος μας μπορεί τόσο πολλά!».

Νέο πρότυπο διακυβέρνησης
«Εμείς, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ, είμαστε μια ανοιχτή, πολυσυλλεκτική και προοδευτική παράταξη. Είμαστε και θα παραμείνουμε ανοιχτοί στην κοινωνία της Καλαμάτας και ολόκληρου του Δήμου μας. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να υπηρετήσουν ένα μεγάλο κοινό όραμα και πρόγραμμα, για το Δήμο Καλαμάτας του σήμερα και του αύριο. Με σοβαρότητα και ταπεινότητα θα χτίσουμε μαζί ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης στο Δήμο Καλαμάτας: Ένα πρότυπο που θα εστιάζει στην ουσία – και όχι απλώς στο φαίνεσθαι. Που θα επενδύει στη συνεργασία, στην οργάνωση, στη σκληρή δουλειά. Μια Δημοτική Αρχή που θα δίνει μεγάλο βάρος στην κατανόηση και ενσυναίσθηση των προβλημάτων των συνδημοτών μας, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες για όλους. Και φυσικά, στο σχεδιασμό, στην πρόληψη, στην προνοητικότητα. Και στην αποτελεσματικότητα των λύσεων – με στόχο την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ευημερία των συνδημοτών μας. Γιατί ο Δήμος Καλαμάτας οφείλει -και μπορεί- να πάει μπροστά. Όχι πια πίσω… Όχι πάλι στα ίδια. Πρέπει να πάμε, με τόλμη και αποφασιστικότητα, μπροστά!».

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
1. Βασιλάκη Γεωργία, λογίστρια – φοροτεχνικός, δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας 2003-2007. 2. Γεωργούντζου Μαρία-Νίκη. Εργαζόταν αρκετά χρόνια σε διάφορους τομείς στην εστίαση, καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για Covid. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote. 3. Δημητρoπούλου Πολυτίμη, συνταξιούχος τραπεζικός – συνδικαλίστρια, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος. 4. Καμουτσής Εμμανουήλ, πτυχιούχος Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής του κολεγίου ΑΚΤΟ και τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 5. Καρδάσης Θεοδ. Κωνσταντίνος, ελεύθερος επαγγελματίας. 6. Λαλιώτη Ελένη, εκπαιδευτικός. 7. Μούκας Κων. Σταύρος, ελεύθερος επαγγελματίας – διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. 8. Νακόπουλος Αθανάσιος, οικονομολόγος – μεσίτης Ασφαλίσεων – σύμβουλος Επιχειρήσεων – εκπαιδευτής σε Δημόσιο ΙΕΚ.. 9. Τζαμαλής Ευάγγελος, ελεύθερος επαγγελματίας. 10. Τσιβελεκίδη Μίλιτα, ελεύθερη επαγγελματίας, με αντικείμενο τις υπηρεσίες μεσίτη ακινήτων. Ταυτόχρονα ολοκληρώνει τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας. 11. Τσαρπάλα Μάρθα του Παύλου, απόφοιτη της Σχολής Νοσοκόμων Παναρκαδικού Νοσοκομείου – νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.  12. Φλώρος Νικ. Ηλίας, αυτοκινητιστής.

Υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας
1. Αργυροπούλου-Χανδρινού Χαρούλα. 2. Σταυριανόπουλος Θεόδωρος. 3. Κουτίβας Μιχαήλ. 4. Μπουκέα Καλλιόπη. 5. Μητσέας Δημήτριος. 6. Ρήγα Αγγελική.  7. Βενιζέλος Κώστας. 8. Kακαράκη.