Κατασχεμένα ψαροντούφεκα σε πλειστηριασμό βγάζει το Λιμεναρχείο Πύλου

Κατασχεμένα ψαροντούφεκα  σε πλειστηριασμό βγάζει το Λιμεναρχείο Πύλου

Δεκαπέντε ψαροντούφεκα που έχει κατασχέσει βγάζει σε δημοπρασία το Λιμεναρχείο Πύλου και καλεί τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Πύλου μεθαύριο Παρασκευή, 14 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 11.00 το πρωί.

Ειδικότερα, βγαίνουν σε δημοπρασία ένα ψαροντούφεκο μάρκας DEMKA AN:75N, ένα μάρκας DIVEL LINE SPORT 60, ένα μάρκας CRESSISUB, ένα μάρκας DEMKA, ένα μάρκας PATHOS, ένα μάρκας BARRACUNTA 90, ένα μάρκας BALKO PRO και οκτώ ψαροντούφεκα άνευ μάρκας.

Δημοπρασία
Το Λιμεναρχείο Πύλου προχωρά σε πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό (εκποίηση) των αλιευτικών εργαλείων που έχει κατασχέσει από το προηγούμενο διάστημα.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη δημοπρασία, δικαιούνται να εξετάσουν τα αλιευτικά εργαλεία που πρόκειται να εκποιηθούν από τις 9.30 το πρωί της Παρασκευής μέχρι την ώρα έναρξης της διαδικασίας.

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι πλειοδότες πρέπει να αποδεχτούν τους όρους της διακήρυξης και να έχουν πλήρη γνώση του είδους, της ποιότητας και της κατάστασης γενικά των αλιευτικών εργαλείων.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για ορισμένα από τα αλιευτικά εργαλεία, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, στις 17 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα. Εφόσον πάλι ορισμένα από τα αλιευτικά εργαλεία δεν εκποιηθούν, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, την επόμενη ημέρα, 18 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη.

Ο τελευταίος πλειοδότης, στο όνομα του οποίου θα κατακυρωθεί κάθε είδος της δημοπρασίας από την επιτροπή εκποίησης, είναι υποχρεωμένος να καταθέσει μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της κατακύρωσης το αντίτιμο του εκπλειστηριάσματος (σε μορφή Διπλοτύπου τύπου Α΄ στον κωδικό ΚΑΕ 1490903001), αλλιώς κηρύσσεται έκπτωτος. Ακολούθως, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει αμέσως τα αγορασθέντα αλιευτικά εργαλεία από τον τόπο φύλαξής τους.