Με Δ. Πτωχό υποψήφιοι Γ. Αδρακτάς & Γ. Ασημακόπουλος

Με Δ. Πτωχό υποψήφιοι Γ. Αδρακτάς & Γ. Ασημακόπουλος

Από τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης προχωρούν στο επόμενο βήμα για το β’ βαθμό, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, Γιάννης Αδρακτάς και Γιώργος Ασημακόπουλος, στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη της Ν.Δ., Δημήτρη Πτωχού, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Τριφυλίας προκειμένου απερίσπαστος να επικεντρωθεί στον προεκλογικό αγώνα.

Αμφότεροι είναι ευρύτερα γνωστοί στην Τριφυλία και τη Μεσσηνία. Ο κ. Αδρακτάς είναι πολιτικός μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος Τριφυλίας, ενώ εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις τόσο στον πρώην Δήμο Γαργαλιάνων όσο και στο Δήμο Τριφυλίας.

Ο κ. Ασημακόπουλος είναι υπάλληλος του Πυροσβεστικού Σώματος και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας από το 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται υποψήφιοι με τον κ. Πτωχό να είναι και άλλοι προερχόμενοι από τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης στην Τριφυλία, ενώ σίγουρη θεωρείται και γυναικεία υποψηφιότητα από την περιοχή.

Του Ηλία Γιαννόπουλου