Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου  Μαζικού Αθλητισμού

Ολοκληρώθηκε και το εφετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου  Μαζικού Αθλητισμού, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, στο οποίο συμμετείχαν 13 ομάδες. Διεξήχθη σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και σε αρκετά ματς σημειώθηκαν μεγάλα  σκορ. Βέβαια, κάποια ματς δεν έγιναν, καθώς δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί η μία από τις δύο ομάδες (για διάφορους λόγους).

Σημαντική δε στην επιτυχημένη διοργάνωση του εφετινού πρωταθλήματος, ήταν η συμβολή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Θανάση Τσούκλερη, Βασίλη Κοσυφολόγου. Αμφότεροι παρακολουθούσαν όλα τα ματς της εκάστοτε αγωνιστικής και φρόντιζαν να επιλύεται άμεσα όποιο πρόβλημα κι αν προέκυπτε.

Ακόμη, πρέπει να τονίσουμε ότι υπήρξε πολύ καλή συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Την Τετάρτη το βράδυ, μετά τη διεξαγωγή του ματς Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος – ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας (για τη 13η αγωνιστική) διοργανώθηκε εκδήλωση στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», όπου έγινε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας η απονομή των επάθλων στις 3 πρώτες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, αλλά  δόθηκαν πλακέτες και σε ομάδες που διακρίθηκαν στο «Fair Play” και για την πολυετή συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, όπως και σε πρόσωπα ή φορείς που βοήθησαν στην πολύ καλή διοργάνωση και του εφετινού πρωταθλήματος.

«Νταμπλ» η ομάδα No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ
Tην πρώτη θέση στο εφετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, κατέλαβε  η ομάδα No Name/ K. Koύμανης ΑΒΕΕ, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές (είχε απολογισμό 12 νίκες, έκανε και ρεπό). Μάλιστα έκανε το «νταμπλ», καθώς κατέκτησε και το Κύπελλο Μαζικού Αθλητισμού (στο μεγάλο τελικό νίκησε με 3-1 την ομάδα Μπαρτσελιώμα). Το δε «ρόστερ» της πλαισίωναν ο γνωστός προπονητής Βασίλης Κοσυφολόγος (τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟ Μεθώνης), και αρκετοί ποδοσφαιριστές με πέρασμα από ομάδες τοπικών κατηγοριών, όπως οι Βασίλης Πανταζής, Νίκος Σπυρόπουλος, Βασίλης Τζίφας, Σπύρος Παπαδάκος, Γιάννης Χελάς, Γιώργος Δωδεκάτος. Αρχηγός είναι ο  Δημήτρης Κοτσίλας.

Τη δεύτερη θέση πήρε η ομάδα  Tuba Libre, ενώ την τρίτη η ομάδα του ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας. Στις τρεις αυτές ομάδες απονεμήθηκαν Κύπελλο και μετάλλια από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού  του Δήμου Καλαμάτας, Τάκη Βασιλόπουλο.  Επίσης δόθηκαν Κύπελλα στις ομάδες No Pasaran, Μπαρτσελιώμα, Νo Name/K. Κούμανης ΑΒΕΕ, οι οποίες πήραν τις 3 πρώτες θέσεις στην κατάταξη του Fair Play (δέχθηκαν τις λιγότερες κίτρινες κάρτες). Τις απονομές έκαναν ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας  της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξέας και ο εκπρόσωπος  της ομάδας Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος Νικήτας Παπανικολόπουλος ή «Γάτος».

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας απένειμε τιμητικές πλακέτες  στη γιατρό Γεωργία Πράσινου (κάλυψε για δεύτερη σερί χρονιά όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος) και στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλία Αλεξέα, για την άριστη συνεργασία και τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Βέβαια απονεμήθηκαν και πλακέτες και στις ομάδες Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Μηχανικοί/Επαγγελματίες  και Μπαρτσελιώμα για την πολυετή συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Μαζικού Αθλητισμού.

Κλείνοντας  ν’ αναφέρουμε ότι έγινε ρίψη πολλών βεγγαλικών, κάνοντας έτσι τη νύχτα – μέρα.