ΣΥΡΙΖΑ: “Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκρίνεται ο Αραχωβίτης, στο τραπέζι και το όνομα του Τατούλη”

ΣΥΡΙΖΑ: “Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκρίνεται ο Αραχωβίτης, στο τραπέζι και το όνομα του Τατούλη”

Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέματα τακτικής και υποψηφιότητες για δήμους και περιφέρειες, συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης για τον οδικό χάρτη και την διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή.

Οι πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι στο τραπέζι έπεσαν δεκάδες ονόματα αυτοδιοικητικών που θα λάβουν στήριξη «πρώτης γραμμής» ενώ συζητήθηκαν και πολλά άλλα… Η διαδικασία προβλέπει ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο για να εξουσιοδοτήσει την Πολιτική Γραμματεία σε συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης, ώστε να λάβει τις τελικές αποφάσεις για  συγκεκριμένες υποψηφιότητες σε δήμους και περιφέρειες.

Τα περιθώρια πάντως για την Κουμουνδούρου στενεύουν, δεδομένου ότι θα πρέπει να κατατεθούν οι συνδυασμοί των υποψηφίων μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με το aftodioikisi.gr προκρίνονται ο πρώην υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης, ενώ στο πραπέζι έχει πέσει και το όνομα του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.