Τα πρώτα ονόματα στη Μεσσηνία για το συνδυασμό του Δ. Πτωχού

Τα πρώτα ονόματα στη Μεσσηνία  για το συνδυασμό του Δ. Πτωχού

Μόνο θετικά δε λειτουργούν – αυτή τη στιγμή- για τον Δημήτρη Πτωχό οι συνεχόμενες αναβολές της επίσημης εκδήλωσης παρουσίασής του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Χθες το πρωί κι αφού δεν είχε κλείσει ούτε 24ωρο από την επίσημη ανακοίνωση επαναπροσδιορισμού της νέας εκδήλωσης παρουσίασης την Παρασκευή το απόγευμα στη Μεσσήνη, ανακοινώθηκε η εκ νέου αναβολή της, καθώς αύριο και μεθαύριο θα γίνουν οι κηδείες του πιλότου και του συγκυβερνήτη του καναντέρ που κατέπεσε στην Κάρυστο. Έτσι, η εκδήλωση μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, προφανώς, αν όλα πάνε καλά.

Τα πρώτα ονόματα
Η καθυστέρηση της επίσημης παρουσίασης έχει προκαλέσει δυσκολία στον προγραμματισμό και την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, καθώς με τις αναβολές χάνεται πολύτιμος χρόνος για την ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού και κυρίως των υποψηφίων, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη γραμμή της αφετηρίας και το σήμα του αφέτη… δε λέει να δοθεί, προκειμένου να ξεκινήσουν τον αγώνα τους στις πέντε περιφερειακές ενότητες! Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται, όταν τελικά πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση, ταυτόχρονα να γίνει και η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων υποψηφίων.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, εκτός από γνωστά ονόματα που θα συμμετέχουν εκ νέου στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον κ. Δημήτρη Πτωχό, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της Μαρίας Οικονομάκου. Η τελευταία, εκτός από επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δήμο Καλαμάτας, από την οποία και έχει αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό, ήταν και υποψήφια βουλευτής σε προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό ψήφων.

Το ίδιο σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου Καλαμάτας, Γιώργου Σπίνου.

Της Βίκυς Βετουλάκη