Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας συνεχίζεται με επιτυχία και sold out παραστάσεις

Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας συνεχίζεται με επιτυχία  και sold out παραστάσεις

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί το κοινό της πόλης, επισκέπτες και φίλοι του χορού, την τελευταία εβδομάδα του αναγνωρισμένου και καταξιωμένου 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Το σημερινό πρόγραμμα, αλλά και των επόμενων ημερών, περιέχει τις εξής παραστάσεις:

Σήμερα και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας: Greek National School of Dance / Eva Georgitsopoulou, REMEMBERING BODIES, Mariana Tzouda, AN UNUSUAL EYE.

Αύριο 21 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας: Art Within One, Final.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας: Eliana Stragapede & Borna Babic AMAE.

Παράλληλα στο Black Box Μεγάρου Χορού Καλαμάτας αύριο και ώρα 19.00 ο Ilias Ghatzigeorgiou παρουσιάζει την παράσταση A Bounce 4 Men, ενώ το Σάββατο 22 Ιουλίου η Ioanna Paraskevopoulou την παράσταση Mos.

Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ολοκληρώνεται με διπλή παράσταση στην κεντρική σκηνή στο Μέγαρο Χορού: το Σάββατο 22 και ώρα 22.00 και την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 21.00, Carcaca του Marco Da Silva Ferreira.

Συνεχίζονται, επίσης, οι παράλληλες εκδηλώσεις του #KDF: η φωτιστική εγκατάσταση “Shooting Stars” της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Antonello Ghezzi, καθώς και η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Ο Άνθρωπος στο Κέντρο», σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης – Museum of Cycladic Art.

Εισιτήρια πωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Χορού, καθημερινά, μεταξύ 10.00-13.00 και 18.00-20.00, (+30) 2721 4 03902, Online: https://kalamatadancefestival.gr/ticket-information/

Η είσοδος στις παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς και στις παραστάσεις της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας, είναι ελεύθερη.