Υποψήφιοι στον Άρι με το συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου

Υποψήφιοι στον Άρι με το συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου

Πέντε υποψηφίους για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άριος και συγκεκριμένα την Κωνσταντίνα Αλεξανδρή, τον Παναγιώτη Μαρκόπουλο, την Παναγιώτα Μπρούμα – Μπούρα, τον Φίλιππο Στρατικόπουλο και τη Μαρία Χριστοπούλου παρουσίασε χθες το πρωί ο δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος

Όπως τόνισε στην ομιλία παρουσίασης των υποψηφίων, “η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ενισχύεται. Καθημερινά συμπολίτες μας ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, στην πόλη και τις Κοινότητες, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Καλαμάτας μπροστά.

Στην προσπάθεια αυτή σημαντικός είναι ο ρόλος των Συμβουλίων Κοινοτήτων, που σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο σχεδιάζουν και υλοποιούν έργα υποδομών και παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε σημείο του Δήμου”.

Παρουσίαση Ηλία Κουτίβα

Επίσης χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ηλία Κουτίβα, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, από το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Ο νέος υποψήφιος δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς στο παρελθόν είχε τιμηθεί από πολίτες και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας.