Άνοιξε τις πόρτες του το υπερπολυτελές Mandarin Oriental στην Costa Navarino

Άνοιξε τις πόρτες του το υπερπολυτελές Mandarin Oriental στην Costa Navarino

Το πρώτο ξενοδοχείο της MO στην Ελλάδα κάνει το ντεμπούτο του στην Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες.

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του το πρώτο θέρετρο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, στο συγκρότημα της Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Το ξενοδοχείο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ και με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η ομάδα των αρχιτεκτόνων, Tombazis & Associates Architects και K-Studio έχει συνδυάσει τη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή του αποτυπώνει στο μέγιστο την υπέροχη πανοραμική θέα του. Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός του αξιοποιεί υλικά που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή και αγκαλιάζει τα “green living” concepts αντλώντας έμπνευση από την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου. Καθεμία από τις σουίτες διαθέτει ευρύχωρες βεράντες και οι υπόσκαφες βίλες με τις ιδιωτικές πισίνες ξεχωρίζουν για τους ιδιαίτερους χώρους με χειροποίητα έργα τέχνης και στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τη ζεστασιά της Πελοποννήσου.

Με 5 ξεχωριστά concepts στα εστιατόρια και τα bars του, το Mandarin Oriental, Costa Navarino προσκαλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν ένα εύρος από γαστρονομικές προτάσεις που προσφέρουν μια ποικιλία από διεθνείς γεύσεις, υπό την επίβλεψη του Chef Bertrand Valegeas. Tο The Spa, είναι εμπνευσμένο από τις ανατολίτικες παραδόσεις του Ομίλου σε συνδυασμό με την πληθωρική ελληνική φύση που το περιβάλλει. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαλαρωτικών και αναζωογονητικών ολιστικών θεραπειών, ενώ η 25 μέτρων μήκους πισίνα, ξεκινάει από εσωτερική και καταλήγει σε εξωτερική.

Το θέρετρο διαθέτει ακόμη Fitness Center καθώς και μια ποικιλία από θαλάσσιες εμπειρίες, από paddleboard μέχρι θαλάσσιο σκι. Προσφέρονται ακόμη επιλογές διαφορετικών εμπειριών, από γευσιγνωσίες ελαιολάδου, μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής και επισκέψεις σε πολλές τοπικές ιστορικές τοποθεσίες, ενώ οι λάτρεις του γκολφ θα απολαύσουν το παιχνίδι στο signature γήπεδο 18 οπών The Bay Course που περιβάλλει το ξενοδοχείο, καθώς και σε ακόμη τρία signature γήπεδα γκολφ στην Costa Navarino. Επιπλέον, το Mandarin Oriental, Costa Navarino βρίσκεται δίπλα στην Navarino Agora, έναν διαδραστικό χώρο που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, εστιατόρια, street food, θερινό σινεμά καθώς κι ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που προβάλουν και αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής.

Με αφορμή το άνοιγμα του resort, o κ. Raul Levis, General Manager του Mandarin Oriental, Costa Navarino, δήλωσε: «Η ομάδα μας έχει εργαστεί με πάθος και αφοσίωση για να φέρει την εξαιρετική εμπειρία Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους Fans μας από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν την αυθεντική ομορφιά και τη φιλοξενία της Costa Navarino».

Πηγή: news247.gr