Επίσκεψη Τζαμουράνη με κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ

Επίσκεψη Τζαμουράνη με κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις  της ΟΑΚ

Τις εγκαταστάσεις της εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΟΑΚ) στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας επισκέφτηκε χθες κλιμάκιο του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τζαμουράνη.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής της ΟΑΚ, Κώστα Βλαχονικολό, για το έργο της Ομάδας και τη συμβολή της στην πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση πυρκαγιών, όπως και άλλων έκτακτων αναγκών ή καταστροφών.

Ο κ. Βλαχονικολός ανέλυσε με προθυμία στα μέλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ πώς λειτουργεί η ΟΑΚ, τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εθελοντές, καθώς και πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη και ενθάρρυνση των εθελοντικών ομάδων, προς όφελος της κοινωνίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζαμουράνης συνεχάρη στο πρόσωπο του επικεφαλής της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών το σύνολο των εθελοντών για την πολύτιμη προσφορά τους. Χαρακτήρισε τον εθελοντισμό πράξη υψίστης σημασίας για μια κοινωνία και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να ευχαριστήσει κανείς τους ανθρώπους αυτούς, που διαθέτουν ελεύθερο χρόνο, κόπο, μέσα, και σπεύδουν να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη, χωρίς καμία ανταμοιβή και πολλές φορές με ρίσκο της ζωής τους.

Διαβεβαίωσε δε, ότι εάν εκλεγεί δήμαρχος θα βρίσκεται μαζί με όλη την ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ και τη νέα Δημοτική Αρχή στο πλευρό των εθελοντών, σε μόνιμη ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους, προωθώντας τη συνεργασία και το συντονισμό του Δήμου με τις ομάδες και συνδράμοντας με κάθε τρόπο το έργο τους.