Επιστρέφει για εικοστή χρονιά η Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων στην Καλαμάτα

Επιστρέφει για εικοστή χρονιά η Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων στην Καλαμάτα

Με ένα διήμερο γεμάτο δράσεις επιστρέφει στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου η διεθνής έκθεση σκύλων που διοργανώνει ετήσια ο Κυνοφιλικός Όμιλος Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καλαμάτας.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε χθες, ο Κυνοφιλικός Όμιλος Μεσσηνίας, μέσω του προέδρου του Βασίλη Ανδριανόπουλου, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο της Μεσσηνίας, και όχι μόνο, να παρακολουθήσει από κοντά την έκθεση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μιας και λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, η μεσσηνιακή πρωτεύουσα αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και ψυχαγωγία.

Ειδικότερα, μιλώντας για τις διήμερες δράσεις της έκθεσης που θα φιλοξενήσει περί τους 400 σκύλους ανάμεσα σε 50 διαφορετικές φυλές, ο κ. Ανδριανόπουλος σημείωσε ότι η έναρξη για τις δύο αυτές ημέρες θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα, ενώ ξεχωριστή θα είναι η φετινή επίδειξη σκύλων φύλαξης.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις διάφορες φυλές των σκύλων, καθώς και για τη φροντίδα ή εκπαίδευση που απαιτεί κάθε μία από αυτές. Σύμφωνα δε με τον πρόεδρο του Ομίλου, στο τέλος κάθε ημέρας θα γίνεται απονομή στους καλύτερους σκύλους της έκθεσης, οι οποίοι θα αναδειχθούν από ειδική επιτροπή διεθνών κριτών.

Χρ.Μ.