Εράνη Φιλιατρών – Κώστας Λυμπερόπουλος: «Στόχος μας η παραμονή στη Γ΄ Εθνική»

Εράνη Φιλιατρών – Κώστας Λυμπερόπουλος: «Στόχος μας η παραμονή στη Γ΄ Εθνική»

«Κατ’ αρχάς καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες. Όσον αφορά τώρα στην Εράνη Φιλιατρών, πέρυσι  έκανε την υπέρβαση, κατακτώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, πανηγυρίζοντας δε μέσω των αγώνων μπαράζ την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Γνωρίζουμε ότι η Γ΄ Εθνική είναι μια απαιτητική κατηγορία. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να έχουν κίνητρο να παίξουν στην παραπάνω κατηγορία.

Θέλουμε τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου», ανέφερε ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών Κώστας Λυμπερόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Μία σεζόν που είναι ιδιαίτερη για τη Φιλιατρινή ομάδα, καθώς θα έχει μπροστά της την πρόκληση της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο κ. Λυμπερόπουλος θα έχει δίπλα του τον καταξιωμένο Μεσσήνιο τεχνικό Αλέκο Τσατά (γνωρίζει καλά τη Γ΄ Εθνική κατηγορία, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο τεχνικό τιμ του ΑΟ Διαβολιτσίου), ενώ το τιμ θα πλαισιώνει ο γυμναστής Στασινός Χρονόπουλος.

Σημαντικές μετεγγραφές…
Σχετικά τώρα με το «ρόστερ» της Εράνης Φιλιατρών, καινούρια πρόσωπα αποτελούν οι Κώστας Ηλιόπουλος, Γιάννης Στραβάκος, Δημήτρης Καπλάνης. Ο τελευταίος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός, όπου την προηγούμενη διετία ενίσχυσε τον ΑΟ Κυπαρισσίας. Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, η διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και άλλων σημαντικών μετεγγραφών. Πρόκειται για τον Καλαματιανό μεσοεπιθετικό Πάρη Τσιγαρίδη (αγωνιζόταν στον ΑΟ Διαβολιτσίου, ενώ έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Καλαμάτας, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού), τον Τριφύλιο επιθετικό Κυριάκο Κωνσταντόπουλο (προέρχεται από τον ΑΟ Κυπαρισσίας) και το μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Γιουκαρή (κατάγεται από τη Μυτιλήνη και παλιότερα  ενίσχυσε την ΑΕ Καλλονής, τον Αιολικό, τα Τρίκαλα, τον Ασπρόπυργο και τις Κυπριακές ομάδες Αγία Νάπα, Άρης Λεμεσού) με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Από τον περυσινό βασικό «κορμό» στην πρωταθλήτρια Μεσσηνίας παραμένει η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

Στην προχθεσινή πρώτη, που έγινε στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, παραβρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της Εράνης Γρηγόρης Σταματόπουλος, άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές.

Φιλικό τεστ με Πάμισο Μεσσήνης
Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στα Φιλιατρά, ενώ για τις 20 Αυγούστου έχει κλειστεί φιλικό τεστ με τον Πάμισο Μεσσήνης.