H κορυφαία διοργάνωση τένις για 3η χρονιά στην Καλαμάτα

H κορυφαία διοργάνωση τένις για 3η χρονιά στην Καλαμάτα

Μόλις λίγες ώρες απομένουν για τη σημαντική τενιστική συνάντηση που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Στα γήπεδα της Τέντας αρχίζει από τις 9 αύριο το πρωί το Πανελλαδικό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Ανδρών με τη συμμετοχή 27 τενιστών, ενώ
το θέαμα θα κορυφωθεί με τους τελικούς την προσεχή Κυριακή.

Στους αγώνες της Καλαμάτας θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι πρωταθλητές Ελλάδας στα διπλά, Κοντόπουλος Θεοφάνης και Αντωνόπουλος Χρήστος του Ο.Α. Κερατσινίου, ενώ ο ΟΑΚ θα εκπροσωπηθεί από τους Παναγιώτη Καλογερόπουλο, Νίκο Πουλακίδα και Σωτήρη Σκιαδά.

Το Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Χορηγοί των αγώνων είναι Μαραγκάκης Έργα Πρασίνου Α.Ε. και το Go-Fit.gr της Μαρίας Κελαράκου.

Χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚ στη δυτική παραλίας οι εκπρόσωποι των διοργανωτών παραχώρησαν συνέντευξη Τύπουπροσκαλώντας τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα διεξάγονται καθημερινά πρωί και κυρίως απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Στην ενημερωτική συνάντηση μίλησαν ο πρόεδρος του ΟΑΚ, Γιώργος Μακρής,
ο τεχνικός διευθυντής Πάνος Σταυριανέας, εκ μέρους του Δήμου, ο Γιώργος Φάββας,
από το επιμελητήριο ο Παύλος Κρανιώτης και από τους χορηγούς η υπεύθυνη του Go- Fit.gr, Μαρία Κελλαράκου, ενώ στο τέλος οι προπονητές του Ομίλου, Παναγιώτης Καλογερόπουλος και Νίκος Πουλακίδας αναφέρθηκαν στις αγωνιστικές επιτυχίες του ΟΑΚ με τις Μαρία Καζολέα και Βάσια Μιχαλοπούλου και στην επικείμενη έναρξη της ακαδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φθινόπωρο ο ΟΑΚ θα διοργανώσει και το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου (Γ’ Εθνική), με περισσότερε από 200 συμμετοχές και τον Ιανουάριο το Ενωσιακό Ε2 για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών.

Τέλος, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΟΑΚ, Γιώργος Μακρής, έχουν γίνει και συνεχίζονται σημαντικές εργασίες στις εγκαταστάσεις της Δυτικής Παραλίας. Ειδικότερα,ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της περίφραξης, η αλλαγή των πυλώνων με τους προβολείς και η τοποθέτηση λαμπτήρων λεντ, ενώ θα ακολουθήσει η επίστρωση νέου τάπητα στα τρία γήπεδα τένις του Κορδία.
Χ.Ε.