Η νύχτα μέρα στην 5η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων

Η νύχτα μέρα στην 5η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων

Η νύχτα έγινε μέρα στο Σάββατο στην 5η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων.

Εκεί ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων είχε επιμεληθεί για όλα με τους καταστηματάρχες να υποδέχονται με χαμόγελα τις χιλιάδες κόσμου που «πλημμύρισαν» την πόλη!

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ happening και μουσικές στην αγορά, διασκέδαση και ξεφάντωμα, βόλτα και ψώνια σε ασυναγώνιστες τιμές! Με μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις στα καταστήματα, με κεράσματα για όλους από τους επαγγελματίες.

Μαζί με τον κόσμο και τους καταστηματάρχες και μέσα στο προεκλογικό κλίμα ήταν και υποψήφιοι δήμαρχοι με στελέχη των συνδυασμών τους, όπως και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

«Στην 5η Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων παρευρέθηκα χθες (σ.σ. το Σάββατο) βράδυ. Επισκέφτηκα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και συνομίλησα με τους καταστηματάρχες και το κοινό. Συμμετέχοντας στη γιορτή, προσφέροντας κεράσματα και χυμούς, εγώ και οι υποψήφιοι του συνδυασμού υποδεχτήκαμε πολίτες στα γραφεία του συνδυασμού και επικοινωνήσαμε τις θέσεις για το μέλλον της Τριφυλίας. Συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και σε όλα τα καταστήματα για την επιτυχημένη οργάνωση», τονίζεται σε δελτίο Τύπου της υποψήφια δημάρχου Τριφυλίας, Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

«H 5η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε το Σάββατο ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στέφθηκε με επιτυχία. Η πόλη των Γαργαλιάνων έζησε μια όμορφη αυγουστιάτικη νύχτα έως τα ξημερώματα γεμάτη κόσμο, μουσικές, φώτα, κίνηση στα εμπορικά καταστήματα, την πλατεία, τα καφέ και μπαράκια. Μια γιορτινή ατμόσφαιρα που χαρήκαμε με τους συνεργάτες μου υποψηφίους του συνδυασμού μας “Τριφυλία Ενωμένοι” στο εκλογικό μας κέντρο και επισκεπτόμενοι και συζητώντας σε εμπορικούς δρόμους, καταστήματα και στην πλατεία με κατοίκους, επισκέπτες και φυσικά τους επαγγελματίες Γαργαλιάνων.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης, για τη διοργάνωση, η οποία έχει γίνει θεσμός που πρέπει να στηριχθεί και ενισχυθεί περαιτέρω. Και του χρόνου ακόμη καλύτερα!», τονίζεται σε δελτίο Τύπου του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας, Άκη Κατρίτση.