Καλαμάτα: Έρχεται η Λευκή Νύχτα με εκπτώσεις και πολλές εκπλήξεις

Καλαμάτα: Έρχεται η Λευκή Νύχτα με εκπτώσεις και πολλές εκπλήξεις

“Πολλά και πλούσια δώρα” σε τυχερούς καταναλωτές που θα κάνουν τα ψώνια τους κατά την 9η Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας, το προσεχές Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας. Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, δημιούργησε σχετική ψηφιακή εφαρμογή και θα διενεργήσει την κλήρωση ηλεκτρονικά.

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας γιορτάζει τη μαγεία της Λευκής Νύχτας με μια μεγάλη ηλεκτρονική κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα! Φέτος φέρνουμε τη διασκέδασή σας σε νέα ύψη με μια κλήρωση βασισμένη στις αποδείξεις των αγορών σας” ανακοίνωσε ο Σύλλογος, ο οποίος καλεί τους καταναλωτές να κατεβάσουν τη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή από τη σελίδα https://leukinuxta.gr/.

Συγκεκριμένα ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει ότι οι καταναλωτές που θα κάνουν τα ψώνια τους από τα καταστήματα που θα φέρουν στη βιτρίνα τους το πράσινο αυτοκόλλητο της 9ης Λευκής Νύχτας, θα πρέπει να κρατήσουν τις αποδείξεις τους, να τις σαρώσουν και αν είναι τυχεροί, από τη Δευτέρα θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος σημειώνει, τέλος, ότι τα δώρα είναι από εκπτώσεις σε καταστήματα μέχρι διαμονή σε ξενοδοχείο, δωρεάν γεύματα σε εστιατόρια κ.ά.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της “Λευκής Νύχτας” ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.