Καλό Νερό: Προσωρινός ανάδοχος ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων

Καλό Νερό: Προσωρινός ανάδοχος ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων

Απόφαση στο θέμα «Έγκριση Πρακτικού Ι (1) ηλεκτρονικής αποσφράγισης των (Υπο)φακέλων “Δικαιολογητικά Συμμετοχής” και “Οικονομικής προσφοράς” των συμμετεχόντων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο “Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων Καλό Νερό”» ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας.

Η Ο.Ε. αποφάσισε ότι:

«Α. Επικυρώνει το από 04-08-2023 Πρακτικό Ι (1) της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως προσωρινός ανάδοχος του έργου “Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων Καλό Νερό” ο οικονομικός φορέας “ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ”, με μέσο ποσοστό έκπτωσης 3,08 %.

Β. Να κληθεί ο προσωρινός ανάδοχος, ο οικονομικός φορέας “ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ”, όπως, υποβάλει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (άρθρο 4.2, περίπτ. α’ της αριθ. 8244/13-07-2023 Διακήρυξης), από την κοινοποίηση της σχετικής ηλεκτρονικής ειδοποίησης – πρόσκλησης από τον κ. Δήμαρχο προς αυτόν, τα προβλεπόμενα, στο άρθρο 23 της διακήρυξης, αποδεικτικά μέσα (δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου) και τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 160/2023».

Σημειώνεται πως η μελέτη του ως άνω έργου περιλαμβάνει ομάδα εργασιών, αποτελώντας μέρος των εργασιών που απαιτούνται για τη συνολική ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Καλού Νερού.

Του Ηλία Γιαννόπουλου