Μανώλης Μάκαρης: Προτεραιότητά μας ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μανώλης Μάκαρης: Προτεραιότητά μας ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην Πάτρα μετέβη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα η Πελοπόννησος», Μανώλης Μάκαρης, προκειμένου να συναντήσει το διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Γιάννη Καρβέλη, να συζητήσουν και αλληλοενημερωθούν για τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συνεργασία που είχε ο κ. Μάκαρης με τον κ. Καρβέλη ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού ο υποψήφιος περιφερειάρχης έθεσε στο διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και το υγειονομικό προσωπικό, που είναι η σοβαρή υποστελέχωση σε όλες τις δομές, τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα αγροτικά ιατρεία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάκαρης σημείωσε μεταξύ άλλων:  “Η παράταξή μας «Πρώτα η Πελοπόννησος» έχει στο πρόγραμμά της ως προτεραιότητα μια διεκδίκηση που θα αλλάξει τη ζωή των Πελοποννήσιων πολιτών, την ίδρυση και λειτουργία στην Περιφέρειά μας τριτοβάθμιου νοσοκομείου».