Μαύρη Θύελλα: Ήρθε και ο Γρίβας, τελευταία προπόνηση αύριο και μετά Πτολεμαΐδα

Μαύρη Θύελλα: Ήρθε και ο Γρίβας, τελευταία προπόνηση αύριο και μετά Πτολεμαΐδα

Την επιστροφή του Φροίξου Γρίβα και πάλι με ετήσιο δανεισμό από τον ΟΦΗ γνωστοποίησε η ΠΑΕ Καλαμάτα μετά και την τακτοποίηση και τελευταίων εκκρεμοτήτων.

Ο Γρίβας είναι 22 ετών, ακραίος επιθετικός, είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ενώ στην «θητεία» του στη Μαύρη Θύελλα πριν από δύο χρόνια είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις, όμως η περυσινή χρονιά ήταν δύσκολη γι’ αυτό καθώς υπέστη ρήξη χιαστών.

«Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας με την αγωνιστική του παρουσία και τα γκολ του, να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σουπερ Λιγκ» αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, η τοπική μας ομάδα συμπλήρωσε δύο εβδομάδες προπονήσεων και οι παίκτες έχουν πάρει διήμερο ρεπό.

«Πρώτο στάδιο με πολύ ιδρώτα για τη φυσική κατάσταση της ομάδας και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να βάλουν οι ποδοσφαιριστές τις βάσεις για μια δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής μας Περικλής Αμανατίδης είναι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση, την ενέργεια και το πάθος των παικτών στην διάρκεια των δυνατών αυτών προπονήσεων και όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά» αναφέρουν τα νέα από το γήπεδο που μεταφέρει η ΠΑΕ.

Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση επί μεσσηνιακού εδάφους στην παρούσα φάση και την Πέμπτη η καλαματιανή αποστολή θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα όπου θα γίνει μέχρι και τις 27 του μηνός το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Διαγόρα Ρόδου και την Κοζάνη και πιθανές ημερομηνίες 23 και 26 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Η Μαύρη Θύελλα θα επιστρέψει στη βάση της στις 28 Αυγούστου και τα «αποκαλυπτήρια» στους φιλάθλους της θα γίνουν την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ στο γήπεδο της Παραλίας.