Νέα Πελοπόννησος: Επαμεινώνδας Κάρτσωνας και Γιώργος Μπακούρος υποψήφιοι στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Νέα Πελοπόννησος: Επαμεινώνδας Κάρτσωνας και  Γιώργος Μπακούρος υποψήφιοι στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Τον Επαμεινώνδα Κάρτσωνα του Δημητρίου και τον  Γιώργο Μπακούρο, ως υποψηφίους στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ανακοίνωσε η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής Πέτρος Τατούλης: «O Επαμεινώνδας είναι πτυχιούχος γεωπόνος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης διδάκτωρ του ιδίου πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Ανθοκομίας. Εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο τη μελέτη των καλλωπιστικών φυτικών ειδών, την αρχιτεκτονική Τοπίου και τον πολλαπλασιασμό των φυτών. Έχει, επίσης, εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την κατασκευή και το σχεδιασμό κηποτεχνικών έργων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή του είναι από το Παρθένιο του Νομού Αρκαδίας, καθώς και τα Αρφαρά του Νομού Μεσσηνίας. Τα τελευταία δεκαπέντε έτη εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην Καλαμάτα.

[…] Συνεχίζουμε με το φίλο και συνεργάτη Γιώργο Μπακούρο. Ενεργό μέλος της “Νέας Πελοποννήσου” από το 2010 έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου ως εντεταλμένος  σύμβουλος για αγροτικά θέματα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Ο Γιώργος, υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας, μεγάλωσε στη Φαρακλάδα και μένει στην Κυπαρισσία. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και από το 1988 δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας  ελαιολάδου».