Νέα Πελοπόννησος: Τρεις υποψήφιοι στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Νέα Πελοπόννησος: Τρεις υποψήφιοι στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Τρεις υποψηφίους στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοίνωσε η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος». Ο λόγος για τους Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλο του Αριστείδη, Ευάγγελο Κοροβίλα και Χριστίνα Κόκκαλη.

Καλωσορίζοντάς τους ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Τατούλης σημείωσε: «Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στη Χώρα Μεσσηνίας, όπου διαμένει. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα, καθώς είναι πτυχιούχος τεχνολόγος-γεωπόνος. Δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Χώρας, που αγαπά, είναι πρόθυμος να βοηθήσει για την πρόοδο του τόπου του». 

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε το 1968 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, όπου και κατοικεί έως και σήμερα. Από το 1989 δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Αντιλήφθηκε τις ανάγκες των συμπολιτών του με αποτέλεσμα να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά το 2019. Εξελέγη δεύτερος σε σταυρούς και έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας. Συμμετέχει ενεργά ως πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών από το 2022, εκπροσωπώντας τον αγρότη-συνάδελφο με έμπρακτη δράση.

Η Χριστίνα έχει καταγωγή από το Ριζόμυλο και τη Δάφνη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.  Είναι απόφοιτη του ενιαίου Λυκείου Καλαμάτας, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και έχει σπουδάσει σε σχολή κομμωτικής και αισθητικής. Παράλληλα έχει εξειδίκευση σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και έχει εργαστεί  στον τομέα της επικοινωνίας και των πωλήσεων σε μεγάλο όμιλο του κλάδου. Μιλάει αγγλικά και έχει έντονη κοινωνική δράση».