Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συναντήσεων της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συναντήσεων της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”

Με εκδήλωση στη Βέργα

Με μια πολυπληθή εκδήλωση στη Βέργα ολοκληρώθηκε προχθές ο πρώτος κύκλος των προεκλογικών συναντήσεων στις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας από το δήμαρχο και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλο. Είχαν προηγηθεί συναντήσεις με πολίτες στις Κοινότητες Πολιανής, Άμφειας και Θουρίας.

Επί τάπητος κατά τις συναντήσεις τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών, υπήρξε ενημέρωση για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, καθώς και για το σχεδιασμό της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση στη Βέργα ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει γίνει, κάτι που αναγνωρίστηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ υπήρξε ενημέρωση και για θέματα που έρχονται από το παρελθόν, όπως η Πολεοδομική Μελέτη και ο δρόμος Άνω – Κάτω Βέργας, για τα οποία και έχουν δρομολογηθεί λύσεις.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης το λόγο έλαβαν, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βέργας, πρώην πρόεδροι της Κοινότητας, μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, υποψήφιοι και κάτοικοι της περιοχής.

Η επόμενη δημόσια εκδήλωση του συνδυασμού είναι τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου αύριο, ενώ για το επόμενο διάσημα ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος προγραμματίζει επισκέψεις στις γειτονιές της Καλαμάτας.