Συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου στην Καλαμάτα – Κερδίστε προσκλήσεις

Συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου στην Καλαμάτα – Κερδίστε προσκλήσεις

Προγραμματισμένο για το τριήμερο 11 με 14 Αυγούστου ήταν το 1ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό – Μουσικό Φεστιβάλ, με τον καιρό όμως να μην επιτρέπει την ομαλή έναρξή του και, ως εκ τούτου, αναβλήθηκε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τις επόμενες δύο μέρες το Φεστιβάλ διεξήχθη κανονικά, με επίκεντρο τις γαστρονομικές γεύσεις, τις οποίες οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στα περίπτερα που είχαν στηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας.

Παράλληλα, έγιναν και οι συναυλίες που είχαν ανακοινωθεί. Το μεν Σάββατο οι Μπίγαλης, Πωλίνα, Μαντώ και Βόσσου ξεσήκωσαν το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες τους της δεκαετίας του ’90, ενώ είχε προηγηθεί συναυλία των Alcatrash.

Την Κυριακή ακολούθησε συναυλία με τους Γωγώ Τσαμπά και Άρη Μουγκοπέτρου, η οποία απευθυνόταν σε άλλο κοινό, αφού ουσιαστικά στήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Βέβαια, η μεγάλη μουσική στιγμή για το Φεστιβάλ ήταν η συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου που αναβλήθηκε, με το κοινό να απογοητεύεται, αλλά παρά την ισχυρή βροχή να φτάνει στο χώρο, ελπίζοντας ότι ίσως πραγματοποιηθεί.

Τελικά, οι διοργανωτές σε συνεργασία με το θρύλο του ελληνικού τραγουδιού κατάφεραν να βρουν νέα ημερομηνία και έτσι την προσεχή Κυριακή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί στον ίδιο χώρο στην Καλαμάτα.
Π.Μπ.


Κερδίστε προσκλήσεις
Το «Θάρρος» προσφέρει τρεις διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Κυριακής.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί του Σαββάτου.