350.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο λιμάνι Κυπαρισσίας

350.000 ευρώ για την ολοκλήρωση  της παρέμβασης στο λιμάνι Κυπαρισσίας

Ολοκληρώνεται μέσα στο 2023 το αλιευτικό καταφύγιο στη Μαραθούπολη

Σύσκεψη στην οποία εξετάστηκε το στάδιο στο οποίο βρίσκονται διάφορα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προχθές στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες για την αγορά του ακινήτου της βιομηχανίας ΡΕΑ, μεταξύ Ναυπλίου και Άργους, χώρος στον οποίο θα στεγαστεί το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Εξάλλου, αναφορικά με το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας, που η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει την κατασκευή του στην περιοχή της Νυμφασίας στη Βυτίνα, έγινε γνωστό ότι άμεσα βαίνουν προς δημοπράτηση οι εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσης του χώρου που έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια.

Ακόμα, επισημάνθηκε ότι σύντομα ξεκινούν τα έργα στο λιμάνι του Λεωνιδίου, αλλά και στο δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου, ενώ επαναβεβαιώθηκε ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διατεθεί πίστωση 350.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στη Μαραθούπολη εξελίσσεται ομαλά και η ολοκλήρωσή του θα γίνει φέτος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.