«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»: Μήνυμα νίκης μετά τη συγκέντρωση στα Αρφαρά

«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»: Μήνυμα νίκης μετά  τη συγκέντρωση στα Αρφαρά

Μία μεγάλη συγκέντρωση, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποίησε προχθές ο συνδυασμός της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» στη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών.

Η εκδήλωση, λόγω καιρού, μεταφέρθηκε τελικώς από την πλατεία στο Δημοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Αρφαρών, με συμπολίτες μας να γεμίζουν ασφυκτικά τις αίθουσες και τον εξωτερικό χώρο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.

«Η αποψινή σας παρουσία εδώ στ’ Αρφαρά, η αγάπη, η στήριξη, η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με κάθε ευκαιρία, μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Έργο στην πράξη, για όλους εσάς και όλους εμάς. Έργο στην πράξη, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και υλοποιώντας έργα υποδομών.

Παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και στηρίζοντας τους συμπολίτες μας στο κέντρο και τις γειτονιές, στην πόλη και τις Κοινότητες» τόνισε κατά την ομιλία του, ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» και τις 10+1 δράσεις και έργα που αφορούν στο σύνολο των Κοινοτήτων, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του σε έργα που αφορούν στην κάθε Κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών.

«Αξιοποιώντας την εμπειρία μας, τη γνώση των προβλημάτων, αλλά και των δυνατοτήτων που υπάρχουν, ρεαλιστικά μπορώ να δεσμευτώ για 10+1 έργα και δράσεις που αφορούν συνολικά στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και ειδικά τη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών και τις Κοινότητές σας» σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε, επίσης, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών και τους υποψήφιους συμβούλους και προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Φλώρου, Αγρίλου, Αρφαρών, Βελανιδιάς, Βρομόβρυσης, Πηδήματος, Πλατέος και Σταματινού.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε: «Με σχέδιο, με όραμα, με πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, μπορούμε να κάνουμε τη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών, τα χωριά μας και συνολικά το Δήμο Καλαμάτας, ακόμα καλύτερο. Έναν τόπο παραγωγικό, έναν τόπο φιλόξενο, έναν τόπο που αξίζει να ζεις και να δραστηριοποιείσαι. Οι προσκλήσεις είναι μπροστά μας».

Κάλεσε δε τους πολίτες στις 8 Οκτωβρίου να κάνουν επιλογή εμπιστοσύνης, ψηφίζοντας «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».