Δημιουργική Πρωτοβουλία: «Οι πολίτες επιδοκιμάζουν το έργο της Δημοτικής Αρχής»

Δημιουργική Πρωτοβουλία: «Οι πολίτες επιδοκιμάζουν  το έργο της Δημοτικής Αρχής»

Υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής το δήμαρχο Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέπτονται καθημερινά γειτονιές και κεντρικά σημεία της Καλαμάτας, συνομιλώντας με πολίτες και διανέμοντας το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Προχθές, ο επικεφαλής του συνδυασμού Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους, επισκέφτηκε τις οδούς Φαρών, Ακρίτα, Παλαιολόγου και Λακωνικής.

«Η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, μας γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, προκειμένου την επόμενη ημέρα να συνεχίσουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, με έργα που αλλάζουν το Δήμο μας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, με αφορμή τις επισκέψεις σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας και την επαφή του με τους πολίτες.

Χθες το πρωί ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφτηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Αναγνωσταρά, Βασιλέως Γεωργίου κ.ά.), όπου και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα συναντήσεων, ο κ. Βασιλόπουλος πρόκειται σήμερα να επισκεφθεί τις περιοχές Πλάτωνος, Μακεδονίας, Κανάρη, Βασιλίσσης Όλγας, Νέδοντος και Αρτέμιδος, ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με την ΕΠΣ Μεσσηνίας, τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Μεσσηνίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας.