Δημοσκόπηση υπέρ Τατούλη

Δημοσκόπηση υπέρ Τατούλη

Σαφές προβάδισμα στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δείχνει να κατακτά ο Πέτρος Τατούλης. Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από την έρευνα που διενήργησε για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η εταιρεία Good Affairs (μέλος της ESOMAR), από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, και δημοσιεύτηκε χθες στο Airetos.gr

Από την έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.476 ερωτηματολογίων, προκύπτει  ακόμη ότι η τελική μάχη στην Περιφέρεια  Πελοποννήσου θα δοθεί στο 2ο γύρο των εκλογών, στον οποίο ο Πέτρος Τατούλης εμφανίζεται να διευρύνει το προβάδισμά του και προβάλλει ως το φαβορί.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τατούλης είναι πρώτος στην πρόθεση ψήφου για τον α’ γύρο λαμβάνοντας 33% έναντι 32% του κ. Δ. Πτωχού, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι συγκεντρώνουν: Μάκαρης 10%, Κουτσούλης 6%, Κουτουμάνος 5%, Λυμπεροπούλου 1%, Μιχαλόπουλος 1%.

Στο 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών, συγκεντρώνοντας ο Π. Τατούλης την επιλογή του 39% των Πελοποννησίων έναντι 34% του Δ. Πτωχού, διευρύνει σημαντικά το προβάδισμά του σε 5%, ενώ το 19% των ερωτηθέντων λένε πως δε θα ψηφίσουν κανέναν εκ των δυο.

Οι κ.κ. Τατούλης και Πτωχός σε περίπτωση που βρεθούν με τον κ. Μάκαρη, κερδίζουν αμφότεροι με καθαρή διαφορά.

Στο καθοριστικό ερώτημα της παράστασης νίκης ο Π. Τατούλης προηγείται του κ. Πτωχού με 10 ποσοστιαίες μονάδες ( 45% έναντι 35%).
Α.Π.