Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Η 9η Λευκή Νύχτα είχε αγορές, ψυχαγωγία και ανατρεπτική τεχνολογία

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Η 9η Λευκή Νύχτα είχε αγορές, ψυχαγωγία και ανατρεπτική τεχνολογία

Σε έναν απολογισμό της 9ης Λευκής Νύχτας Καλαμάτας προβαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας «Ο Ερμής», σημειώνοντας πως διέθετε αγορές, ψυχαγωγία και ανατρεπτική τεχνολογία.

Όπως περιγράφεται: «Στο πλαίσιο μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης, η 9η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας συγκέντρωσε τους κατοίκους της πόλης και των γύρω περιοχών, και όχι μόνο, για μία ακόμα χρονιά και συνδύασε τις αγορές, την ψυχαγωγία και την ανατρεπτική τεχνολογία.

Το Σάββατο 2/9 οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε μία όαση εμπορικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας. Περισσότερα από 200 εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις συμμετείχαν, προσφέροντας εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις σε εκατοντάδες προϊόντα.

Μία από τις κορυφαίες επιτυχίες της εκδήλωσης ήταν η εφαρμογή της κλήρωσης δώρων με τη σάρωση των αποδείξεων από τα καταστήματα που συμμετείχαν. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση απλά σαρώνοντας τις αποδείξεις των αγορών τους μέσω της εφαρμογής του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Τα δώρα περιλάμβαναν δωροεπιταγές, τεχνολογικές συσκευές και πολλά άλλα, ανεβάζοντας την αγωνία και τον ενθουσιασμό των συμμετασχόντων.

Η εφαρμογή της Λευκής Νύχτας Αγοράζω – Διασκεδάζω – Κερδίζω εγκαταστάθηκε περίπου 150 φορές, ενώ έγινε χρήση της από περίπου 350 συσκευές. Συνολικά σαρώθηκαν πάνω από 500 αποδείξεις, διατέθηκαν όλα τα δώρα, ενώ τέλος ο ιστότοπος προβολής των προσφορών των καταστημάτων leukinuxta.gr ξεπέρασε τις 5.000 επισκέψεις από Τετάρτη μέχρι Σάββατο.

Η εκδήλωση προσέλκυσε και πάλι την προσοχή των καταναλωτών και υποστήριξε την τοπική οικονομία. Η ανταπόκριση από την κοινότητα ήταν εντυπωσιακή, με χιλιάδες ανθρώπους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και αξιοποίησαν τις προσφορές που προσέφεραν οι επιχειρήσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φορείς, τα εμπορικά καταστήματα, τους χορηγούς, τους εθελοντές, τα μέσα ενημέρωσης και όλους τους συμμετέχοντες για την υποστήριξή τους σε αυτό το επιτυχημένο γεγονός.

Η επόμενη εκδήλωση αναμένεται με ανυπομονησία, καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε την τοπική επιχειρηματικότητα και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων της πόλης μας».