Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Χάιδως Παναγιωτοπούλου στην Κυπαρισσία

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Χάιδως Παναγιωτοπούλου στην Κυπαρισσία

Γιάννης Μπρατάκος: «Είμαι εδώ για να στηρίξω τη Χάιδω»

Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια ήταν η εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας, Χάιδως Παναγιωτοπούλου, προχθές στην Κυπαρισσία.

Αμέσως μετά την τέλεση αγιασμού από το σεβασμιώτατο μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο, παρουσιάστηκαν στο πολυπληθές κοινό οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Γεμάτη συμβολισμούς, με ξεκάθαρη στήριξη στο υψηλότερο επίπεδο, ήταν η επίσκεψη των Γιάννη Μπρατάκου, υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως «είμαι εδώ για να στηρίξω τη Χάιδω», του γενικού διευθυντή της Ν.Δ. Γιάννη Σμυρλή, όπως και του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στα εγκαίνια ήταν ακόμα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριο Πτωχό, η νυν αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου, οι κ.κ. Αναστάσιος Σαρδελης και Γεώργιος Φωτεινός, ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας Γεώργιος Σαμπαζιώτης, και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Αθανάσιος Πετρόπουλος.

Από την πλευρά της, η κα Παναγιωτοπούλου ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού και καταχειροκροτήθηκε, ενώ με το πέρας των ανακοινώσεων προσφέρθηκαν κεράσματα.