«Έβρεξε κλήσεις» στην Ψαρών

«Έβρεξε κλήσεις» στην Ψαρών

Διαμαρτύρονται επαγγελματίες για την έλλειψη διαγράμμισης

Χρόνια τώρα στην οδό Ψαρών, από τα δικαστήρια και νοτιότερα, τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα στο οδόστρωμα.

Το αν επιτρέπεται αυτό το παρκάρισμα εκεί, είναι κάτι που παραμένει άγνωστο, αφού στο εν λόγω τμήμα, από Σόλωνος μέχρι Μακεδονίας, δεν υπάρχει διαγράμμιση (αν και όταν λειτουργούσε το Διοικητήριο δύο-τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα πάρκαραν κάθετα, καθώς υπήρχαν εκεί κάποιες γραμμές που οριοθετούσαν τις συγκεκριμένες θέσεις).

Νοτιότερα και κάτω, από την οδό Μακεδονίας μέχρι την οδό Θράκης, συνηθίζεται επίσης εδώ και χρόνια τα αυτοκίνητα να παρκάρουν κάθετα, καθώς ούτε εκεί υπάρχει σχετική διαγράμμιση ή σήμανση ότι αυτό απαγορεύεται.

Το μόνο σημείο στο οποίο υπάρχει διαγράμμιση και είναι ξεκάθαρο το πώς τα οχήματα πρέπει να παρκάρουν, είναι στο προσφάτως διανοιχθέν τμήμα της συγκεκριμένης οδού.

Χθες, όπως μας ενημέρωσαν επαγγελματίες, βρέθηκαν στην οδό Ψαρών δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι «μοίρασαν» κλήσεις σε οχήματα που ήταν παρκαρισμένα κάθετα του οδοστρώματος νοτιότερα της οδού Μακεδονίας.

Η όλη κίνηση προκάλεσε έκπληξη, αλλά και αντιδράσεις, αφού έγινε χωρίς προειδοποίηση και σε σημείο που δεν υπάρχει διαγράμμιση.

Από την πλευρά τους, ζητούν άμεσα να ξεκαθαριστεί τι ισχύει τόσο στο συγκεκριμένο τμήμα, όσο και σε όλη την οδό Ψαρών, διότι είναι άδικο, όπως είπαν οδηγοί, να πληρώνουν 20 ευρώ σε κλήσεις.
Π.Μπ.