Φιλική νίκη της Καλαμάτα με 3-1 στην Κόρινθο

Φιλική νίκη της Καλαμάτα με 3-1 στην Κόρινθο

Με αρκετά θετικά στοιχεία συνδυάστηκε το φιλικό που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Καλαμάτα, κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με ένα γκολ στο α’ ημίχρονο που σημείωσε ο Μοζέρ (είχε σκοράρει και κόντρα στον Παναθηναϊκό) και δύο ακόμη στο β’ μέρος με τους Αρναρέλλη και Ρόβα (είχαν σημειώσει χατ τρικ στο τεστ της Τετάρτης με τον Πάμισο) η Μαύρη Θύελλα πήρε την άτυπη νίκη με 1-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν επίσημα εγκαίνια στον ανακαινισμένο χλοοτάπητα του Στάδιο και ο αγιασμός της ομάδας της Κορίνθου.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8ο λεπτό ο Μόζερ με κεφάλια κάνει το 0-1 ύστερα από σέντρα του Τάτου
Στο 30ό λεπτό ο Ακόστα μόνος κάνει το πλασέ, η μπάλα περνάει ελάχιστα αουτ
Στο 37’ Τάτος, Ακόστα, Πασάς …έκρυψαν την μπάλα, πήρε πάσα ο Γρίβας ο οποίος έκανε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 44’ η Κόρινθος πέτυχε το 1-1 με τον Παπουλή
Στο 77’ ο Αρναρέλλης κάνει με κεφαλιά το 1-2 (μετά από κόρνερ του Κατάλντι και πρώτη κεφαλιά-πάσα ο Παπατόλιου)
Στο 82’ ο Ρόβας και 1-3. Μετά από μπαλιά του Αρίμπας 30 μέτρων, ο Αρναρέλλης σπάει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ρόβας με σουτ πετυχαίνει το γκολ
Στο 86’ σουτ του Αρναρέλλη στο δοκάρι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιαννίκογλου (46’ Λαδάς), Μόζερ, Δημόπουλος (46’ Αρίμπας), Βαλλεριάνος (72’ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (72’ Τριανταφυλλάκης), Πασάς (64’ Ρόβας), Καραγκούνης (46’ Ραπόζο), Μπενίτεθ (7’ λ. τρ. Κατάλντι), Τάτος (46’ Μπαράλες), Ακόστα (46’ Παπατόλιος), Γρίβας (46’ Αρναρέλλης).

Κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με Λιποράσε
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Νάτσο Λιποράσε. «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει ακόμη η ΠΑΕ.