Φιλικό της Καλαμάτας στη Μεσσήνη με Ολυμπιακό Β’

Φιλικό της Καλαμάτας στη Μεσσήνη με Ολυμπιακό Β’

Ο Ολυμπιακός Β’ θα είναι τελικά αντίπαλος της Καλαμάτας στο επόμενο φιλικό. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την προσεχή Παρασκευή και ώρα 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης.

Η φιλοξενία στη γειτονική πόλη είναι αναγκαία, καθώς το Στάδιο της Παραλίας παραμένει κλειστό για εργασίες, προκειμένου να φιλοξενήσει την τοπική μας ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδος.

Όπως το προηγούμενο τεστ με τον Παναθηναϊκό Β’, έτσι και το επικείμενο με τους νεαρούς «ερυθρόλευκους» αποτελεί πρόβα πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την πρόσφατη κλήρωση η Καλαμάτα θα διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό Β’ κατά την 9η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου.

Η Μαύρη Θύελλα θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 24 Σεπτεμβρίου από το ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό Β’, ενώ στις 27 του μήνα θα παίξει εντός έδρας για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός-Καλλιθέα (αυτό το ματς έχει οριστεί για τις 13/9).

ΝΕΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Επίσκεψη Αμανατίδη στην προπόνηση-βγήκαν οι Όμιλοι στο Κ19 της SL
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του παίχτες της Κ19 ομάδας της Καλαμάτας το πρωί του περασμένου Σαββάτου, καθώς στην προπόνηση παρευρέθηκε ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Περικλής Αμανατίδης. Ο coach μίλησε στους παίκτες, είδε το οικογενειακό διπλό της ομάδας και μοίρασε συγχαρητήρια για την δουλειά που γίνεται αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν την τύχη να χρησιμοποιούν οι παίχτες, οι οποίοι φιλοξενούνται στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας.

Οι Νέοι της Καλαμάτας θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League και η διοργανώτρια στο συμβούλιο που έκανε πριν από την κλήρωση της περασμένης Δευτέρας, προχώρησε και στον καταμερισμό των ομάδων σε τέσσερις Ομίλους. 

Ειδικότερα, για την Κ19 οι όμιλοι ορίστηκαν ως εξής:

• Α ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Καμπανιακός, Κοζάνη, Μακεδονικός, ΠΟΤ Ηρακλής.

• Β ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΛ, Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου.

• Γ ΟΜΙΛΟΣ: Διαγόρας, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Τηλυκράτης.

• Δ ΟΜΙΛΟΣ: Αιγάλεω, Athens Kallithea, Γιούχτας, Ιωνικός, Χανιά.