Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» επιστρέφει στο μεσσηνιακό κοινό

Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» επιστρέφει στο μεσσηνιακό κοινό

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας

Έπειτα από διάλειμμα λίγων εβδομάδων, η καλοκαιρινή θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας επιστρέφει.

Όπως σημείωσε η αντιπρόεδρος της Πειραματικής Σκηνής Φεβρωνία Εξακουστίδου, η σκηνοθέτις Γιώλικα Πουλοπούλου δίνει εξαρχής μια φρέσκια και μοντέρνα εκδοχή του έργου συγκριτικά με την κλασική.

Από πλευράς της, η Γιώλικα Πουλοπούλου σημείωσε: «Κάθε επανάληψη παράστασης μας δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο έργο με διαφορετικό τρόπο», υπογραμμίζοντας ότι ακόμα και τα ίδια τα παιδιά αντιμετωπίζουν αυτή τη φορά διαφορετικά το περιεχόμενο του έργου.

Έκλεισε, δε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το κοινό της πόλης θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα για στήριξη της προσπάθειας που έχουν καταβάλει οι νεαροί ηθοποιοί.

Από την πλευρά τους, οι πρωταγωνιστές της παράστασης δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους, αφού παρότι οι περισσότεροι γνωρίζουν σε κάποιον βαθμό την ιστορία του Ρωμαίου και Ιουλιέτας, εντούτοις αρκετοί δε γνωρίζουν τους συμβολισμούς που έχει το έργο στο σύνολό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παράσταση πρόκειται να παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

•Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 29/9, 30/9, 1/10, στις 8.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας

•Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο, λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης (10 ευρώ γενική είσοδος, 8 ευρώ μειωμένο)

Χρ.Μ.