Ικανοποίηση από την εμφάνιση της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’

Ικανοποίηση από την εμφάνιση της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’

Τη σοβαρότητα, τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά και τη συγκέντρωση που επέδειξαν οι παίκτες -την οποία, όπως επανέλαβε, θεωρεί κλειδί επιτυχίας- κράτησε ο προπονητής της Καλαμάτας, Περικλής Αμανατίδης από το χθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, έληξε με  νίκη 2-1 της τοπικής μας ομάδας και ήταν το τελευταίο τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Super League 2 (θα κάνει πρεμιέρα στις 23 ή 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό Β’).

Μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους η Μαύρη Θύελλα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο α’ ημίχρονο, αν και χρειάστηκε να την …ξυπνήσει ο Μπα στο 25’ όταν και «σημάδεψε» το δοκάρι. Σε αυτό το πρώτο 45λεπτο είχε τρεις ευκαιρίες (με Μπαράλες, Γρίβα, Ακόστα) και πέτυχε τα δύο γκολ: στο 31 λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα, γυριστή κεφαλιά του Αρίμπας και 1-0 και στο 36’ ο Ακόστα το 2-0 πάλι με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μόζερ. Η Καλαμάτα είχε τα ηνία του αγώνα και στο ξεκίνημα του β’ μέρους και έφτασε κοντά σε ένα ακόμη γκολ, με τον Ρόβα και δύο φορές με τον Αρναρέλλη. Ωστόσο, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα, με τον επίλογο να γράφει στο 87’ ο Βλαχομήτρος, μειώνοντας για τον Ολυμπιακό Β’ σε 2-1.

Λίγο νωρίτερα, περίπου στο 80’, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είχε φραστικό επεισόδιο με τους φιλάθλους, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν για τις διαμαρτυρίες του προς τον κ. Αμανατίδη για κάποιο έντονο μαρκάρισμα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Βαλεριάνος, Παπατόλιος, Αρίμπας, Αλβες, Κάνιας, Ακόστα, Γρίβας, Πασάς, Μπαράλες (Μέντες , Καραγκούνης, Δημόπουλος, Δρούγας, , Τριανταφυλλάκης, Αρναρέλης, Ρόβας, Κωστούλας, Ραπόζο, Κωνσταντινόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαντούδης, Καράκουτης Κατσουλίδης, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Σγούρος, Συρμής, Πινάκας, Μαρίνος, Τσέλιος,  Μπα (Περλέσι, Ρέτσος, Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Σαπουτζής, Ιμπαγάσα, Κεϊτά, Βλαχομήτρος).

 -Η Καλαμάτα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μεσσήνης, Γ. Αθανασόπουλο και τον Πάμισο για την παραχώρηση του γηπέδου και τον Ολυμπιακό Β’ για την αποδοχή της πρότασης διεξαγωγής του φιλικού.