Καλαμάτα ’80: Φιλική ήττα από ΠΑΟ και κλήρωση-γιορτή στην πόλη μας

Καλαμάτα ’80: Φιλική ήττα από ΠΑΟ και κλήρωση-γιορτή στην πόλη μας

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς είχε την ευκαιρία να δώσει η Καλαμάτα ’80 το περασμένο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Βρέθηκε στο κλειστό του Μετς, όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, σε ένα αντιπροσωπευτικό τεστ και για τις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της Volley League. Απέναντι στον πολύπειρο και πανίσχυρο αντίπαλο οι, …πρωτάρηδες στην κατηγορία, «Λύκοι» πάλεψαν όλα τα σετ που παίχθηκαν, όμως γνώρισαν την ήττα με 4-0 (25-18,25-19,25-21, 25-20).
Ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης είχε στη διάθεσή του για αυτό το παιχνίδι τους εξής παίκτες: Μαντέκα, Σκαρτσίλη, Αραπάκη, Δαλακούρα, Λυκούρεση, Αλεξάκη, Χριστόφα, Μπιρμπίλη, West, Β. Ντάκουρη, Παλαιολόγο, Ocampo, Coenen, Σαλωνίτη. Απουσίαζε ο Βιέιτο, ο οποίος είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από επέμβαση χιαστών στο γόνατο.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ’80 θα διοργανώσει στο Κλειστό της Παραλίας το 7ο τουρνουά Γιάννης Μπουσούνης, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και μιας ακόμη ομάδας.
Ωστόσο, μεγάλη ημέρα είναι αυτή η Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, καθώς …όλη η Volley League έχει ραντεβού στην Καλαμάτα για την κλήρωση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή βόλεϊ που θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Χορού, με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ.