Καλαμάτα: Αναβάλλεται η αποψινή εκδήλωση της προκυμαίας

Καλαμάτα: Αναβάλλεται η αποψινή εκδήλωση της προκυμαίας

Η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, εκδήλωση του πολιτιστικού καλοκαιριού, disco party στην προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας, αναβάλλεται λόγω των τελευταίων εξελίξεων και των καταστροφικών συνεπειών της κακοκαιρίας «Daniel» στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Με ένα disco party με τραγούδια των 80’s και 90’s, στην προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας, ολοκληρώνεται το φετινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που διοργάνωσαν ο Δήμος Καλαμάτας και η κοινωφελής επιχείρηση “Φάρις”. Το party, με ελεύθερη είσοδο για όλους, είναι προγραμματισμένο για σήμερα και ώρα 21.00, παρέα με την Αναστασία Βελισσαρίου.

Η Αναστασία Βελισσαρίου είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια jazz, soul, gypsy swing, ska-reggae, blues, session με δυνατή σκηνική παρουσία και μουσικός στο φλάουτο. Με τη μουσική της παρέα έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα δυνατό, με ρυθμό. Ένα disco party με τραγούδια όπως: Dancing queen-Abba,  Άνοιξη- Σοφία Βόσσου, It’s raining men- the weather girls, I’m so excited- the Pointer Sisters  και πόσα ακόμα, που όλοι μας γνωρίζουμε.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες και σχήματα όπως Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια), The Swinging Cats, The Big Nose Attack (δισκογραφικά, τηλεοπτικά, ζωντανές εμφανίσεις), με το συνθέτη Θεόδωρο Αντωνίου ως φλαουτίστα σε πρεμιέρα έργων του, και το Opera studio του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Από το 2016 είναι μέλος του συγκροτήματος Les SkartOi, όπου και τραγούδησε στο τελευταίο τους LP «Twenty Four Hours» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019. Με τους LesSkartOi έχουν “ανοίξει” συναυλίες ξένων καλλιτέχνες, όπως Lee Scratch Perry, Thievery Corporation, Neville Staple from the Specials κ.ά., ενώ έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.