Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Open Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ανδρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Open Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ανδρών

Διπλός τίτλος για Αντωνόπουλο, νικητής στο μονό, και στο διπλό με συμπαίκτη τον Κοντόπουλο

Με τη διεξαγωγή των τελικών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023, το Πανελλήνιο Open Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της «Τέντας», με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Το τρίτο Kalamata Open ήταν μια σπουδαία διοργάνωση, καθώς το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο (οι βαθμοί υπολογίζονται για την πανελλήνια κατάταξη), ενώ έφερε στην Καλαμάτα σπουδαίους αθλητές, διαφημίζοντας έτσι την πόλη.

Μιλώντας, κατά τη διάρκεια των απονομών στους νικητές, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχάρη τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας για τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει αγώνες, δράσεις και εκδηλώσεις που προβάλλουν την Καλαμάτα, υποστηρίζουν την εξωστρέφεια της περιοχής και ενισχύουν στην προκειμένη περίπτωση και τον αθλητικό τουρισμό.

Στο αγωνιστικό μέρος τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και οι δύο τενίστες του ΟΑ Κερατσινίου που είχαν μονοπωλήσει τους τίτλους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος έπιασαν κορυφή και στην Καλαμάτα. Πιο συγκεκριμένα, οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Φάνης Κοντόπουλος πανηγύρισαν προχθές στην Τέντα την πρωτιά στο όπεν τουρνουά του ΟΑΚ, κερδίζοντας στον τελικό του διπλού τους Χόλμπαν Βλαντιμίρ (Ο.Α.Αθηνών) – Πολυχρονόπουλος Ανδρέας (Α.Ε. Πόρτο Ράφτη). Στο μονό οι δύο συμπαίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι μεταξύ τους, με τον Αντωνόπουλο να κατακτά τη νίκη και μαζί την 1η θέση.