Μεσσηνία: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μεσσηνία: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, χθες (24.9.2023) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 56χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 66χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (24.9.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, ανωτέρω δράστης ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με τον 66χρονο, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 66χρονου. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας προσέτρεξαν στο σημείο όπου ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο, καθώς και -4- κάλυκες. Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και -19- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.