Π. Τατούλης από Μεσσηνία: Ολοκληρωμένη περιφερειακή στρατηγική γιαν μια νέα, ισχυρή Πελοπόννησο

Π. Τατούλης από Μεσσηνία: Ολοκληρωμένη περιφερειακή στρατηγική γιαν μια νέα, ισχυρή Πελοπόννησο

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 τη Μεσσηνία μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και συγκεκριμένα τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία, το Καλό Νερό, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και τη Μαραθούπολη.  

Ο κ. Τατούλης επανέλαβε ότι στοχεύει σε ένα καλύτερο αύριο για τη Μεσσηνία και ολόκληρη την Πελοπόννησο. «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια», είναι το 3πτυχο που εκφράζει τη στρατηγική μας για μια νέα, ισχυρή Πελοπόννησο.

Για τη Νέα Πελοπόννησο η  αναγέννηση της παραγωγής δεν αποτελεί απλά ένα στόχο, ιεραρχείται ως το κρισιμότερο  στοιχείο για την στήριξη της περιφερειακής οικονομίας.

Ιδιαίτερα ο κ. Τατούλης τόνισε για τη Μεσσηνία: «Θα πατήσουμε στην εξωστρέφεια που μαζί οικοδομήσαμε για τον τουρισμό μας και τα αγροτικά μας προϊόντα, δημιουργώντας υποδομές που μετά από χρόνια είδαμε να ξεκινούν επί των ημερών μας, βοηθώντας τους τοπικούς επιχειρηματίες με τα μικρά και τα μεσαία κεφάλαια να επεκταθούν περισσότερο, πλέκοντας ένα δίχτυ προστασίας για την κοινωνία οριζόντια, για εκείνους που ζουν δύσκολα. Αυτός είναι ο στόχος μας για μία ισχυρή, ανεξάρτητη Πελοπόννησο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Νέα Πελοπόννησος είναι παρούσα σε αυτές τις εκλογές, ισχυρή και πιο ανανεωμένη. Γνωρίζουμε και μπορούμε να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη. Και αυτό μπορώ να το εγγυηθώ προσωπικά. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί την Πελοπόννησο του 2030. Έναν τόπο που θα θες να ζεις και να δημιουργείς Προχωράμε για την Πελοπόννησο του 2030 με μια Συμφωνία Εμπιστοσύνης».