Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός της «Νέας Πελοποννήσου» στην Τρίπολη

Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός της «Νέας Πελοποννήσου» στην Τρίπολη

«Η Πελοπόννησος δεν μπορεί να επιστρέψει πάλι σε πειράματα», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης

Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίπολη, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο που έδωσε το «παρών» στη σημερινή εκδήλωση, ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι αλισβερίσι για μοίρασμα εξουσίας», ενώ θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση του ανέφερε ότι ο ίδιος δεν έγινε υπάλληλος καμίας κυβέρνησης. Συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας ότι «Ο κόσμος δεν έχει λόγο να ψηφίσει υπάλληλο του Αντώνη Σαμαρά για περιφερειάρχη».

Περαιτέρω, ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στις βλέψεις του για την Πελοπόννησο των επόμενων χρόνων, σημείωσε ότι «Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Πελοπόννησο στην οποία θα μπορούμε να ζήσουμε, και η οποία θα δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Η Πελοπόννησος δεν μπορεί να επιστρέψει πάλι σε πειράματα».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εκλογές του 2019 και τον Παναγιώτη Νίκα, αφού σημείωσε ότι «Αυτό που επιχειρήθηκε εναντίον μου το 2019, έγινε και σήμερα εναντίον του νυν περιφερειάρχη και είναι πολύ καθαρό, πια, τι δεν τους άρεσε σε εμάς και για τι ψάχνουν».

Απηύθυνε δε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Πελοποννήσου να συστρατευθούν με τη «Νέα Πελοπόννησο», υπογραμμίζοντας ότι «Εμείς γνωρίζουμε και μπορούμε να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη».

Δείτε εδώ όλους τους υποψήφιους της «Νέας Πελοποννήσου».