Σήμερα στο Στάδιο το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ της Καλαμάτας κόντρα στον ΠΑΟ Β’

Σήμερα στο Στάδιο το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ της Καλαμάτας κόντρα στον ΠΑΟ Β’

Η ΠΑΕ Καλαμάτα προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει το φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’ που θα γίνει αυτή την Κυριακή (3/9) και ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο της Παραλίας.

Η τιμή εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ, με τους υπεύθυνους της τοπικής μας ομάδας να υπενθυμίζουν ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Φρατζή, τα οποία ισχύουν και για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο τους προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ “ΠΝΟΗ” υποστηρίζεται η δράση της Φάος ΚοινΣΕπ, η οποία συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να παραδοθούν σε μαθητές της πόλης μέσω σχολικών μονάδων και δομών στήριξης. Έτσι, οι φίλαθλοι και κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να παραδίδουν στην είσοδο του Σταδίου στο περιθώριο του αγώνα είδη όπως: τετράδια κλασικά και σπιράλ, ντοσιέ, φύλλα ντοσιέ, ντοσιέ με ενσωματωμένες διαφάνειες, διαφανείς θήκες, κόλλες στικ και ρευστές, χαρτί Α4, μπλοκ ακουαρέλας, μολύβια, γόμες λευκές, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μαρκαδόρους για λευκό πίνακα, λαδοπαστέλ, ψαλίδια, κασετίνες, σχολικές τσάντες, πηλό, στυλό μπλε-μαύρο-κόκκινο, τέμπερες, κανσόν Α4, χάρακες, κηρομπογιές, διαβήτες.

Αγωνιστικά το σημερινό φιλικό είναι το πρώτο δυνατό τεστ για την Καλαμάτα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τη νέα ομάδα, ενώ ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό επίπεδο λειτουργίας.