Στην Κυπαρισσία το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής

Στην Κυπαρισσία το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο  Αθλητικής Οδοντιατρικής

Συνδιοργανώνεται από την ΕΕΑΘΛΟ & τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους Μεσσηνίας και Αρκαδίας

Στην Κυπαρισσία θα διεξαχθεί από αύριο έως και την Κυριακή το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής από την Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (Ε.Ε.ΑΘΛ.Ο.), τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τριφυλίας.

Στο συνέδριο αυτό, που μοριοδοτείται από την ΙΕΘΕ της ΕΟΟ, η Οδοντιατρική θα συναντήσει τον αθλητισμό και παράλληλα έχουν προγραμματιστεί ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η δε παρακολούθηση κάθε ημέρας είναι 5 μόρια. Επιπλέον, κάθε ώρα κλινικού φροντιστηρίου είναι 1,5 μόριο, σύνολο 6 μόρια για τις 4 ώρες της Αθλητικής Οδοντιατρικής και της Προσθετικής.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν αύριο το μεσημέρι και θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Η τελετή έναρξης θα γίνει αύριο στις 8:30 μ.μ. στο Πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά και περιλαμβάνει καλωσόρισμα με μικρής διάρκειας χορευτική παράσταση από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, δοκιμή τοπικών προϊόντων, χαιρετισμούς, βράβευση της Μαρίας Μενενάκου για τη συμβολή της στην ΕΕΑΘΛΟ, δεξίωση με μπουφέ και μουσική από ορχήστρα.

Του Ηλία Γιαννόπουλου