Συναντήσεις Τζαμουράνη σε Ασπροπουλιά – Αριοχώρι – Μικρομάνη

Συναντήσεις Τζαμουράνη  σε Ασπροπουλιά – Αριοχώρι – Μικρομάνη

Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Συναντήσεις στην Ασπροπουλιά, το Αριοχώρι και τη Μικρομάνη είχε την Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Τζαμουράνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ. Εκεί αντάλλαξαν απόψεις με τους ντόπιους και έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα και τις ανάγκες της κάθε περιοχής, με κορυφαίο το θέμα της παραβατικότητας και της συνεχούς ανασφάλειας που διαμαρτυρήθηκαν ότι νιώθουν οι κάτοικοι στα χωριά, τα κτήματα και τα σπίτια τους.

Στην Ασπροπουλιά, ο Βασίλης Τζαμουράνης και υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφτηκαν επίσης την περιοχή που κάηκε πρόσφατα, ώστε να διαμορφώσουν από κοντά μια εικόνα για τις ζημιές, οι οποίες ευτυχώς δεν έπληξαν σοβαρά κατοικίες και καλλιέργειες.

Στο Αριοχώρι, οι κάτοικοι έθεσαν αρκετά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως για παράδειγμα οι ελλείψεις στην αγροτική οδοποιία και η ανάγκη αξιοποίησης του παλιού Δημοτικού Σχολείου κι ενός οικοπέδου περίπου 6 στρεμμάτων στα όρια του οικισμού, ενώ εξέφρασαν και το αίτημά τους για δημιουργία γηπέδου 5Χ5, όπου θα μπορούν να αθλούνται τα παιδιά της περιοχής.

Στη Μικρομάνη, συνέρρευσε αρκετός κόσμος για να ακούσει τον Βασίλη Τζαμουράνη να αναπτύσσει εν συντομία το πρόγραμμα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ και τους βασικούς άξονες έργων και δράσεων που περιλαμβάνει.

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλαβε για μία ακόμη φορά τις δεσμεύσεις του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία στο Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα στα χωριά, όπως αναφέρονται, πιο αναλυτικά, και στα ενημερωτικά φυλλάδια της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ που μοιράστηκαν στους κατοίκους.

Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
Σήμερα Παρασκευή το πρωί ο Β. Τζαμουράνης και υποψήφιοι σύμβουλοι θα παρευρεθούν στην πανηγυρική θεία λειτουργία για τη γιορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου, στο φερώνυμο ναό στα Γιαννιτσάνικα, ενώ στις 8.00 το βράδυ θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, στον πεζόδρομο Ιατροπούλου και Δαγρέ 2 (πρώην «Ambassador»).