Συνάντηση και συζήτηση Χ. Παναγιωτοπούλου με υφυπουργό Υγείας στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Συνάντηση και συζήτηση Χ. Παναγιωτοπούλου με υφυπουργό Υγείας στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Στην επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, του διοικητή της 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου Ιωάννη Καρβέλη και της γενικής γραμματέως των υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας, Λίλιαν – Βενετίας Βιλδιρίδη, στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, παρευρέθη η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Όπως σημειώνει η κα Παναγιωτοπούλου: «Συζητήσαμε την αναβάθμιση και τη στελέχωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσιας και των Κέντρων Υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων με ιατρικό προσωπικό, καθώς και την υλικοτεχνική τους υποστήριξη.

Στη συζήτηση αναφέραμε οτι κίνητρο για την προσέλευση ιατρών είναι να κηρυχθεί ως άγονη και προβληματική περιοχή Α’ Κατηγορίας, λόγω κοινωνικών, γεωγραφικών και συγκοινωνιακών συνθηκών, με ελκυστικά, διοικητικά, οικονομικά και επιστημονικά κίνητρα στους ιατρούς.

Αναφερθήκαμε, επίσης, στο ότι το υπάρχον κακό οδικό δίκτυο και η μεγάλη περιοχή που πραγματικά εξυπηρετεί το νοσοκομείο, απο την Πύλο και την Costa Navarino έως την περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας, είναι λόγοι που καθιστούν τα αιτήματά μας εύλογα και δίκαια».