Βασίλης Τζαμουράνης: Όχι στην εργαλειοποίηση της «Μαύρης Θύελλας» και των φιλάθλων!

Βασίλης Τζαμουράνης: Όχι στην εργαλειοποίηση  της «Μαύρης Θύελλας» και των φιλάθλων!

Η εργαλειοποίηση της «Μαύρης Θύελλας», όπως και οι φήμες που συνδέουν την πορεία της με υποσχέσεις από σκοτεινά παράκεντρα, λειτουργούν σε βάρος τόσο της ίδιας της ομάδας όσο και της πόλης της Καλαμάτας.

Ειδικά η πολιτική εργαλειοποίηση της «Μαύρης Θύελλας», που επιχειρείται λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές, εκθέτει τους εμπνευστές της στη φίλαθλη κοινή γνώμη.   

Εμείς θέλουμε να πρωταγωνιστούν στα γήπεδα οι ποδοσφαιριστές! Θέλουμε, ευχόμαστε και θα στηρίξουμε την ανοδική πορεία της «Μαύρης Θύελλας». Αλλά ακριβώς για αυτό, τα φώτα της αθλητικής δημοσιότητας πρέπει να πέφτουν στην ομάδα, όχι σε «παράγοντες» που θέλουν απροκάλυπτα να εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία της «Μαύρης Θύελλας» για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους κοντόφθαλμους σκοπούς.

Ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να αποκτήσουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές τόσο η «Μαύρη Θύελλα» όσο και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Δήμου Καλαμάτας. Εννοείται ότι η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων δε γίνεται με… προεκλογικές φωτογραφίες. Απαιτείται γνώση, εμπειρία, σοβαρός σχεδιασμός και συντονισμός των προσπαθειών μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος. Έτσι δημιουργήθηκαν οι μεγάλες υποδομές της Κεντρικής Αγοράς και του Μεγάρου Χορού. Και έτσι μόνο θα δημιουργηθούν οι σύγχρονες αθλητικές υποδομές που αξίζουν στην Καλαμάτα.

Δεσμευόμαστε, λοιπόν, ότι μετά τις εκλογές θα αγωνιστούμε στο στίβο της πολιτικής με όλες μας τις δυνάμεις, για να αποκτήσουν η «Μαύρη Θύελλα» και ο Δήμος Καλαμάτας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Προεκλογικά, όμως, δε θα μετατρέψουμε τις κερκίδες της «Μαύρης Θύελλας» σε πασαρέλα για φωτογραφίσεις με υπονοούμενα… Δε θα γίνουμε συνεργοί στην προσπάθεια εργαλειοποίησης της «Μαύρης Θύελλας», προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αλλά και τα συμφέροντα της ίδιας της ομάδας, των φιλάθλων της και ολόκληρου του Δήμου Καλαμάτας.

Συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ