Βορίδης για Πτωχό: “Ενέσεις” τόνωσης ηθικού και κομματικής πειθαρχίας…

Βορίδης για Πτωχό: “Ενέσεις” τόνωσης  ηθικού και κομματικής πειθαρχίας…

Οι δημοσκοπήσεις για τις προτιμήσεις των πολιτών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διαδέχονται η μία την άλλη, όμως, από ό,τι φαίνεται, στη Ν.Δ. δε δείχνουν και απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που λαμβάνουν. Γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν και οι εμφανίσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος στο πλευρό του Δ. Πτωχού.

Αυτό φάνηκε με την κάθοδο Μπρατάκου την περασμένη Δευτέρα στην Καλαμάτα και την προχθεσινή παρουσία του Μάκη Βορίδη στη Λακωνία, για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στη Σπάρτη.

Ανάλογη κίνηση αναμένεται και αύριο στην Τρίπολη, όπου ο κ. Πτωχός θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του, καθώς στο πλευρό του θα βρίσκεται σημαντικό στέλεχος της κυβέρνησης.

Κι όλα αυτά, γιατί οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος δεν έχουν εξαλειφθεί με τον τρόπο που επιβλήθηκε η υποψηφιότητά του.

Η προσπάθεια… έδωσε καρπούς και με τη  σχετική δήλωση από τον Γιάννη Λαμπρόπουλο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μεσσήνη για την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, όπου δήλωσε ότι είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αυτονόητα στηρίζει την υποψηφιότητα Πτωχού.

Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα είναι σαφές και διατυπώθηκε με ξεκάθαρο τρόπο από τον υπουργό Μ. Βορίδη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» στη Λακωνία.

«Άρα, λοιπόν, είμαστε όλοι εδώ: οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – όχι μόνο αυτού του νομού, αλλά και διπλανών νομών – ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δι’ εμού είναι εδώ, στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό και όλους εσάς σε αυτή την προσπάθεια.

Το κόμμα μας και οι τοπικές μας, οι ΔΕΕΠ, είναι εδώ. Όλη η παράταξη είναι εδώ, στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό, ώστε η Περιφέρεια Πελοποννήσου να γίνει έτσι όπως πρέπει, εναρμονισμένη με την κυβέρνησή μας, για να πετύχουμε το στόχο μας.

Δε συγχωρούνται λάθη, δε συγχωρούνται αποκλίσεις. Νεοδημοκράτης που ψηφίζει κάτι άλλο εκτός από Δημήτρη Πτωχό, δεν είναι Νεοδημοκράτης. Όλη η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει τον Δημήτρη.

Μένουνε λίγες μέρες ακόμα, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, βεβαίως και οι υποψήφιοι, αλλά όχι μόνο: όλοι μας θα δώσουμε τη δική μας συνεισφορά στην προσπάθεια που κάνει η παράταξη αυτή. Το κάνουμε γιατί πιστεύουμε στον Δημήτρη, το κάνουμε γιατί ξέρουμε όλους εσάς, το κάνουμε όμως κυρίως γιατί θέλουμε την επόμενη ημέρα η Πελοπόννησος να έχει έναν περιφερειάρχη που θα μπορεί αρμονικά να συνεργαστεί με την κεντρική κυβέρνηση, προκειμένου να πετύχουμε το ευρύτερο σχέδιό μας. Για το καλό της Πελοποννήσου, για το καλό της χώρας».
Α.Π.