Βούλιαξε ξανά ο Βόλος, πλημμύρισαν σπίτια

Βούλιαξε ξανά ο Βόλος, πλημμύρισαν σπίτια

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι του Βόλου, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας Elias. Για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα, η πόλη έχει πλημμυρίσει, ενώ αρκετές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Ο περιφερειακός δρόμος δεν είναι προσβάσιμος σε πολλά σημεία, ενώ σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στον κόμβο προς την Αγριά όπου οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια, τα φερτά υλικά είναι πολλά και έχει διακοπεί κάθε κυκλοφορία.

Ο Κραυσίδωνας έχει σπάσει με αποτέλεσμα τόνοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης. Πολλά αυτοκίνητα εγκλωβίζονται και μέσα στην πόλη του Βόλου, καθώς η ποσότητα νερού στους δρόμους είναι μεγάλη με τους οδηγούς να αδυνατούν να μετακινηθούν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε πως δέχεται αρκετές κλήσεις για απεγκλωβισμούς τόσο μέσα από τον Βόλο, όσο και από τις Αλυκές και την Αγριά.

Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Βόλου σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης και το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Νοικοκυριά στον Βόλο, τη Νέα Ιωνία και το Διμήνι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει η αποκατάσταση της ζημιάς.

kathimerini.gr