Υπέγραψε στην Καλαμάτα διετές συμβόλαιο ο Αρίμπας

Υπέγραψε στην Καλαμάτα διετές συμβόλαιο ο Αρίμπας

Με την υπογραφή διετούς συμβολαίου σφραγίστηκε η συμφωνία της ΠΑΕ Καλαμάτα με τον Ισπανό Αλεχάντρο Αρίμπας (στη φωτό με τον υπεύθυνο οικονομικών, Βασίλη Παναγιωτόπουλο).

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε η τοπική μας ομάδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποτελεί και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα για την τρέχουσα περίοδο, ενώ τέθηκε άμεσα στη διάθεση του προπονητή, Περικλή Αμανατίδη. «VAMOS ARRIBAS! BIENVENIDO A KALAMATA» αναφέρει το καλωσόρισμα στον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κουβαλάει πίσω του μεγάλη αγωνιστική καριέρα, καθώς κι έναν τίτλο Γιουρόπα λιγκ που κατέκτησε με την Σεβίλλη την σεζόν 2014-15.

Στις 6 μ.μ. την Κυριακή τα «αποκαλυπτήρια» με τον Παναθηναϊκό Β’
Μετά την επιστροφή από την Πτολεμαΐδα η Καλαμάτα συνεχίζει τις προπονήσεις της επί μεσσηνιακού εδάφους, ενώ την προσεχή Κυριακή στις 6 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Β’ για ένα δυνατό φιλικό. Εκεί θα γίνουν τα πρώτα «αποκαλυπτήρια» της φετινής Μαύρης Θύελλας μπροστά στο κοινό της, ενώ ο κύκλος των φιλικών είχε ανοίξει στην Πτολεμαΐδα με ένα πρώιμο τεστ κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου. Το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει όμως και κοινωνική διάσταση με την ΠΑΕ να προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο να συμμετάσχει και να συνεισφέρει στην παρακάτω δράση:

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ “ΠΝΟΗ” συμμετέχει στην δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ.
Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ “ΠΝΟΗ” συμμετέχει στην δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ, η οποία συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να παραδοθούν σε μαθητές της πόλης μέσω σχολικών μονάδων και δομών στήριξης.

Στον φιλικό αγώνα της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ την Κυριακή 3/9 στις 18.00 με τον ΠΑΟ Β’, θα μπορείτε να παραδώσετε στα εκδοτήρια του Σταδίου Παραλίας οτιδήποτε από την παρακάτω λίστα, με σκοπό “Να γεμίσουμε τις Σχολικές Τσάντες και να προσφέρουμε χαμόγελα!”.

Η σχολική λίστα για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια απαρτίζεται από: τετράδια κλασικά και σπιράλ, ντοσιέ, φύλλα ντοσιέ, ντοσιέ με ενσωματωμένες διαφάνειες, διαφανείς θήκες, κόλλες στικ και ρευστές, χαρτί Α4, μπλοκ ακουαρέλας, μολύβια, γόμες λευκές, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μαρκαδόρους για λευκό πίνακα, λαδοπαστέλ, ψαλίδια, κασετίνες, σχολικές τσάντες, πηλό, στυλό μπλε-μαύρο-κόκκινο, τέμπερες, κανσόν Α4, χάρακες, κηρομπογιές, διαβήτες.